Social Icons

miercuri, 10 august 2011

Fashion day


E inceputul lunii august, ne bucuram in continuare de zile calduroase de vara, dar nu putem sa nu ne gandim deja la ceea ce urmeaza sa imbracam in acesta toamna-iarna…pentru ca tendintele se modifica in fiecare anotimp, in fiecare an.
Pentru ca vorbeam in postul anterior despre culorile verii, pentru anotimpul ce va urma pot fi multe variante, sute de culori, de tinute, de combinatii sau de tendinte. Pana la urma moda este ceea ce imbracam si ceea ce ne face sa ne simtim bine.
Sezonul de toamna iarna 2011 are ca idee centrala austeritatea si eleganta, cu haine usor de purtat, care sa scoata in evidenta feminitatea. Chiar si pentru barbati poate fi valabila aceasta usoara feminizare a tinutei, care este usor de vazut in designul anumitor tipuri de pantaloni, a gentilor si nu numai.
Tendintele se vor impleti cu tesaturi de matase si de satin, usoare, care sa evidentieze talia, sau pulovere pe gat ascunse in pantaloni sau intr-o fusta. Tinutele vor fi usor accesorizate dar vor crea un aspect modern si simplu. Se vor purta tricotaje innobilate cu gulere sau bluze diafane din dantela, si multe alte materiale fie ca sunt naturale sau eco.
Moda se impunse, se poarta, se regenereaza, dar mai apoi se autoreneaga. Pune capat unor stiluri vestimentare dar apoi se intoarce la ele, le promoveaza si le adora, totul ca un perpetuum mobile mereu in schimbare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates