Social Icons

sâmbătă, 12 noiembrie 2011

Cum porti hainele cu talie inalta pentru a arata senzational

Pantalonii, fustele si rochiile cu talie inalta au revenit la moda si par mai spectaculoase ca niciodata si cu siguranta trebuie sa ai si tu astfel de obiecte vestimentare in garderoba. Iata cateva reguli de buna purtare pentru a arata feminin cu astfel de obiecte vestimentare.
Cum porti hainele cu talie inalta pentru a arata senzational - GALERIE FOTO
1. Daca esti micuta de inaltime... atunci obiectele vestimentare cu talie inalta sunt perfecte pentru tine, deoarece te fac sa pari mai inalta. Pentru un look de zi, optează pentru o pereche de jeansi drepti cu talie inalta, asortati cu o pereche de platforme. Pentru ocazii speciale, o fusta creion cu talie inalta este optima.

 2. Daca ai o silueta voluptoasa... hainele cu talie inalta iti va accentua feminitatea si formele. O alegere ideala este o rochie simpla la care sa asortezi o curea lata cam de doua degete. Daca ai coapsele proeminente, un obiect vestimentar cu talia inalta te va face sa pari mai  slaba.

3. Daca ai o silueta androgina...o pereche de pantaloni cu talie inalta te poate face sa pari mai feminina. Asorteaza pantalonii cu o camasa cu imprimeu floral si vei arata ca o diva.

4. Daca esti plinuta...alege o pereche de pantaloni cu talie inalta si putin mai evazati in partea de jos. De asemenea, poti alege fuste in stilul anilor '50, cu talia inalta, asortate cu camasi si cardigane.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates