Social Icons

sâmbătă, 19 noiembrie 2011

Top cinci produse cosmetice care nu trebuie sa iti lipseasca din poseta

Pentru a arata minunat in orice ocazie, si nu se stie niciodata cand se iveste vreo ocazie, ar trebui sa ai mereu la indemana produsele de machiaj preferatem care sa te ajute sa iti schimbi look-ul imediat.
Top cinci produse cosmetice care nu trebuie sa iti lipseasca din poseta
Daca dupa o zi grea la munca sau la scoala vrei sa iesi cu iubitul la film cu fetele, la un ceai, sau chiar la o intalnire cu un tip nou care iti place mult, atunci in mod cert un mic retus te va ajuta sa te simti mai sexy si mai increzatoare.

Iata care sunt cele cinci produse care nu trebuie sa iti lipseasca din trusa ta de infrumusetare pe care o tii in poseta.

1.    Fondul de ten - Este important dupa o zi plina sa iti posti reimprospata tenul. Chiar daca nu ai timp sa te demachiezi, putin fond de ten poate avea o actiune magica asupara aspectului tau. Daca nu ai chef sa umbli cu o sticluta intreaga de fond de ten lichid la tine, foloseste pliculetele pe care le primesti gratuit de la reviste. Sunt usorare, nu ocupa mult spatiu si sunt simplu de folosit.

2.    Fardul de obraz
 - Pentru un look proaspat, este bine sa tii un blush la indemana. Putin fard de obraz iti va da instant un aspect mai fresh.

3.    Corectorul - Il poti folosi pentru a ascunde cearcanele sau pentru a masca un cos care tocmai ti-a aparut. In orice caz este un produs pe care e bine sa il ai la indemana.

4.    Rujul - Pentru hidratare si un plus de culoare, un ruj ar trebui sa fie nelipsit din geanta ta, in absolut orice ocazie.

5.    Fardul de ochi - Pentru a-ti transforma look-ul din unul de zi in unul se seara, un fard de pleoape in nuanta care te avantajeaza este esential.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates