Social Icons

miercuri, 30 noiembrie 2011

Şase trucuri pentru ca părul tău să arate senzaţional


De cele mai multe ori părul tău arată fabulos doar imediat după ce ai fost la coafor, sau cu puţin noroc şi a doua zi. Dar cum faci în aşa fel încât minunea să dureze mai mult timp şi să nu fie nevoie doar de îndemânarea stilistului pentru a te bucura de felul în care arată podoaba ta capilară?
1. Ţine o dietă sănătoasă – Ce legătură are părul cu mâncarea? Este o relaţie foarte strânsă între cele două lucruri. Dacă părul tău cade şi este lipsit de strălucire, s-ar putea ca una din cauze să fie lipsa de vitamine, aşa că este foarte important să mănânci mai multe fructe şi legume. Cu cât mănânci mai sănătos cu atât mai bine va arăta părul tău.
2. Spală-te pe cap doar atunci când este cazul – Suntem tentate de multe ori să ne spălăm pe cap foarte des, fie că parul este murdar sau nu. Dacă nu ne place cum ne stă părul, ne spălăm pe cap, pentru ca pe urmă se aranjează mult mai uşor. Acest truc nu funcţionează pe termen lung şi cu cât ne spălăm mai des pe cap, cu atât  părul se îngraşă mai repede.
3. Balsamul de par potrivit – De foarte multe ori renunţi la balsamul de păr pentru că eşti de părere că îţi înmoaie părul prea mult, dar balsamul este cel care te ajută să îl descurci, fără să îl rupi şi de asemenea este cel care hrăneşte firul de păr. Cel mai bine este să îţi cumperi aceste produse din saloanele de coafură şi să ceri sfatul stilistului tău. Este adevărat că sunt ceva mai scumpe, dar şi calitatea este una superioară.
4. Cât mai puţine chimicale – Încearcă să nu foloseşti spuma de păr, gelul sau fixativul în exces pentru că în timp părul se va deteriora.
5. Încearcă să îţi usuci natural părul de câte ori ai ocazia – În felul acesta îl laşi să respire în voie şi nu intervii prin căldura mult prea mare asupra lui.
6. Măştile naturale pentru păr – Acestea sunt într-adevăr cele care fac minuni, în primul rând pentru că nu conţin chimicale şi îi oferă hrana de care are atâta nevoie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates