Social Icons

vineri, 25 noiembrie 2011

Gaby are trei ficuri şi patru one-shooturi

Ficuri:
Primul se numeşte „Kidnapped” şi este terminat. Rezumat: „Bella şi Edward au crescut urându-se unul pe celălalt, spre frustrarea părinţilor. Dar când sunt nevoiţi să treacă împreună printr-un eveniment traumatic, pot să-şi pună deoparte diferenţele, să supravieţuiască şi probabil să se îndrăgostească?” Este tradus de Gaby în colaborare cu alte persoane. Îl găsiţi aici.
Al doilea se numeşte „Midnight Dreams” şi este terminat. Rezumat: „Faceţi cunoştinţă cu Aiyana Black, jumătate umană, jumătate schimbătoare formă/vampir, fata lui Jacob şi Renesmee. Viaţa de familie, aventurile vieţii umane, mersul la şcoală, întâlnirea unor noi oameni şi încercarea ei de a fi normală. Toţi Cullenii, Jacob, Seth, Leah şi noi personaje.” Îl găsiţi aici.
Al treilea se numeşte „Love in the Force” şi este terminat. Rezumat: „Edward este ofiţer de poliţie şi într-o noapte este chemat să păstreze ordinea la un concert la care se duce şi Bella. Îi va aduce nebunia de dinaintea concertului împreună?” Îl găsiţi aici.

One-shooturi:
Primule se numeşte „La Sua Cantante”. Rezumat: „Luna de Miere din Zori de Zi din punct de vedere al lui Edward.” Îl găsiţi aici.
Al doilea se numeşte „Stolen Moments”. Rezumat: „În ajunul zilei de naştere – din câte îşi poate aminti – l-a visat pe el. Dar visele dispar odată cu venirea dimineţii, cum se ştie că se întâmplă cu visele…şi Bella nu este sigură dacă iubirea vieţii ei este de fapt un fragment al imaginaţiei sale.” Îl găsiţi aici.
Al treilea se numeşte „Love Only Grows With Time”. Rezumat: „Viaţa Bellei şi a lui Edward încă de când erau mici.” Îl găsiţi aici.
Aş patrulea se numeşte „Wanted”. Rezumat: „Edward este pe lista „Cei mai doriţi din Forks High” în baia fetelor. Oricine are 16 ani şi este fată îl vrea pe el. Dar, când Bella Swan se mută în Forks, ea începe să-şi bată joc de comportamentul de playboy al lui Edward. Văzând în ea o provocare, Edward Cullen este determinat să o cucerească pe Bella Swan, şi să le arate prietenilor că poate avea orice fata vrea.” Îl găsiţi aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates