Social Icons

sâmbătă, 12 noiembrie 2011

Cum sa muti un blog blogger - blogspot dintr-un cont in altul

Mai jos am sa va arat pas cu pas procesul de mutare a blogului.
1. Intrati in contul vostru blogger.
2. Gasiti blogul pe care vreti sa-l mutati si intrati la Setari --> Autorizaţii.


3. Dati clic pe butonul Adaugati Autori pentru a trimite o invitatie celui care va prelua blogul.4. Introduceti adresa de e-mail cu care se logheaza in contul lui cel va prelua blogul. Apasati butonul Invitati.5. Asteptati ca cel invitat sa accepte invitatia voastra.

6. Dupa ce vi s-a acceptat invitatia, intrati din nou la Setari --> Autorizaţii si la Autori blogveti vedea ca a aparut ca autor si cel caruia i-ati trimis invitatia.

7. Pentru ca cel invitat sa aiba acces si la celelalte setari ale blogului va trebui sa ii acordati acestuia privilegii de administrator. Acest lucru se face dand clic pe link-ul acordaţi privilegii de administrator8. In acest moment cei doi au drepturi egale asupra blogului respectiv.

Cel invitat poate revoca si el drepturile de administrator al celuilalt autor (cel original) prin apasarea link-ului revocarea privilegiilor de administrator si poate deasemenea sa il elimine definitiv pe celalalt autor (cel original) prin accesarea link-ului eliminati.

9. Pasul final in mutarea blogului dintr-un cont in altul este accesarea de catre cel invitat a link-ului eliminati din dreptul autorului original.

Atentie:
Postarile scrise de autorul original vor ramane in continuare pe blog, dar cu numele acestuia ca autor.
Pozele uploadate de autorul original vor ramane in continuare pe blog, dar daca autorul original isi sterge contul blogger atunci imaginile vor disparea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates