Social Icons

joi, 15 decembrie 2011

Idei pentru a remedia cinci coafuri dezastruoase

Uneori, pentru a avea o zi proasta, e suficient ca parul sa nu iti stea cum ai vrea. Oricat ai incerca, sunt zile sau momente, unele chiar importnate, in care parul tau nu se aseaza deloc bine. Pentru astfel de momente, iti oferim cateva idei pentru ca parul tau sa stea asa cum iti doresti.  
Idei pentru a remedia cinci coafuri dezastruoase
1. Breton prea scurt. Nu intra in panica daca se intampla sa iti fi taiat bretonul putin prea scurt. Exista un remediu elegant pentru a rezolva aceasta problema. Foloseste o perie pentru a-ti da bretonul intr-o parte si prinde-l cu o agrafa simpla neagra. Pentru a te asigura ca bretonul sta bine fixat in aceasta pozitie, aplica putin fixativ.

2. Par uscat si electrizat. 
Cand te grabesti foarte tare sa iti usuci parul se poate intampla sa ajungi intr-o astfel
de situatie. Feonul tinut foarte aproape de par sau pur si simplu o temperatura prea ridicata a feonului iti vor face parul sa para tern si lipsit de viata. Pentru a scapa de aceasta problema, foloseste un balsam leave-in si lasa-l timp de cinci minute pentru a-si face efectul. In acest fel parul tau va arata mai sanatos, mai stralucitor si in plus nu se va mai electriza.

3. Par gras.
 Ca sa scapi de cosmarul parului gras, tot ce trebuie sa faci este sa aplici corect balsamul de par. Uneori, parul se ingrasa din cauza neaplicarii corecte a acestui produs banal. Daca ai parul gras si folosesti un sampon pentru tipul tau de par, atunci evita sa aplici balsamul si pe radacinile parului. Daca vrei sa scapi de electrizarea firelor de par, care poate aparea pe crestet, acolo unde nu aplici balsam, foloseste un ser de par special pentru parul gras.

4. Fir de par prea subire. 
Persoanele care au firul de apr subtire se plang mai a les de faptul ca acesta este greu de coafat. Se onduleaza in mod natural, dar nu ramane asa. Solutia salvatoare consta in aplicarea unei spume de par pentru volum si a unor bigudiuri mari. Daca vrei o metoda si mai simpla, tot ce trebuie sa faci este sa aplici putina spuma pe par si sa il prinzi intr-un coc lejer inainte de culcare. Dimineata, parul tau va arata ca si cum tocmai ai fi iesit de la coafor.

5. Par ars.
 De la utilizarea prea frecventa a placii de intins parul, a feonului sau a castilor de la coafor, parul de poate arde intr-un mod vizibil si extrem de neplacut. Inainte sa optezi pentru o tunsoare scurta, specialistii recomanda o masca hidratanta cu ulei de cocos, iaurt si ou. Aceste ingrediente se amesteca bine pana se obtine o pasta fina care se aplica pe toata lungimea firului de par. Masca se aplica cel putin de doua ori pe saptamana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates