Social Icons

sâmbătă, 17 decembrie 2011

Tratamente pentru un păr strălucitor


Dacă vrei pentru sărbători nu numai ţinute strălucitoare, ci şi un păr strălucitor, încearcă reţetele noastre speciale. Ingredientele naturale din acest tratamente îi vor reda părului tău sănătatea şi frumuseţea.  
Pentru păr uscat. Amestecul clasic de ulei de măsline cu gălbenuş de ou nu dă niciodată greş, dacă ai părul uscat. Uleiul de măsline este plin de vitamine, la fel ca şi gălbenuşul de ou care conţine vitaminele A, D si E, esenţiale pentru a avea un păr sănătos şi frumos. Aplică tratamentul pe păr, insistând pe vârfurile deteriorate. După ce ai aplicat masca pe păr, acoperă-te cu o folie de aluminiu şi apoi cu un prosop cald pentru a asigura o mai bună penetrare a tratamentului în firul de păr.
Pentru părul cu aspect tern. Dacă părul tău este lipsit de strălucire, tot ce trebuie să faci este să amesteci puţină apă, cu o lingură de miere şi două linguri de oţet de miere. Mierea şi oţetul sunt esenţiale dacă îţi doreşti un păr strălucitor iar efectele acestui tratament se vor vedea foarte rapid.
Pentru păr fin. Când firul de păr este foarte fin el este şi foarte sensibil. Pentru a oferi rezistenţă firului de păr, foloseşte uleiul de ricin amestecat cu gălbenuş de ou. După ce ai aplicat masca, înveleşte părul într-o folie de aluminiu şi apoi într-un prosop cald. Lasă tratamentul să îşi facă efectul timp ce maxim o oră iar apoi clăteşte cu apă calduţă. Vitaminele din acest tratament îţi vor ajuta părul să se regenereze şi să devină mai rezistent.
Pentru păr vopsit. Chiar dacă te-ai vopsit de curând, strălucirea culorii se poate pierde foarte rapid. Dacă vrei ca părul să îşi recapete strălucirea foloseşte ceaiurile naturale. Dacă eşti blondă, clăteşte-ţi părul cu ceai de muşeţel iar dacă eşti brunetă foloseşte ceai de rozmarin şi salvie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates