Social Icons

marți, 1 mai 2012

Cititorul VIP al blogului


Vremurile se schimbă şi la fel şi modul nostru de a percepe lucrurile. 
Am mai avut o încercare şi anume un ''Concurs de comentarii'' şi în trecut care din păcate a eşuat...m-am tot gândit ce a fost greşit la acel concurs. Aşa că acum am să reiau ideea, însă o voi trata într-un mod diferit şi sper ca de această dată să aibe succesul pe care sper eu că îl va avea şi dacă lucrurile vor decurge aşa cum trebuie poate povestea va fi reluată şi luna viitoare şi aşa mai departe.
Vom alege în fiecare lună ''Cititorul VIP al blogului'' după următoarele regului:
1. Trebuie să se înscrie printr-un comentariu la acest post în care îmi spun nickname-ul cu care vor comenta pe blog (concursul va începe când se vor înscrie minim 5 persoane - aşa cum am fost sfătuită)
2. ''Cititorul VIP al blogului) va fi cel care va acumula cele mai multe puncte. 

Cum se primesc punctele:
- 1 punct pentru fiecare comentariu la posturile începând din 1 mai (nu se acceptă comentarii în genul: ''Super'', ''Super tare'', etc.)
- 4 puncte pentru orice reclamă făcută unui post de pe blog sau chiar a blogului propriu-zis;
- 5 puncte pentru orice implicaţie în activităţile blogului (ca de exemplu: posturi, afilieri, etc. ATENŢIE: continuările şi ficurile noi nu primesc puncte).

Acea persoană care va câştiga, va primi ca premiu o bărţată realizată manual şi va avea parte de încă o surpriză din partea mea.

4 comentarii:

Andreea spunea...

Andreea

swinger spunea...

La cat mai multe astfel de articole. Bravo!

♥♥ Ioana ♥♥ spunea...

Ioana

Ice Flower spunea...

Ice Flower

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates