Social Icons

joi, 24 mai 2012

Pregăteşte-te pentru sandale în cinci paşi simpli


Termometrele ne arată că sunt peste 30 de grade afară, aşa că trebuie neapărat să îţi pregăteşti picioarele pentru sandale. Nimic nu e mai dezagreabil decât o pereche de picioare neîngrijite, aşa că trebuie să treci prin câteva etape înainte de a fi gata să îţi încalţi sandalele. 
1. Exfoliatul este obligatoriu. Este tratamentul perfect pentru a scăpa de pielea îngroşată şi celulele moarte. Este un tratament pe care îl poţi face zilnic, deoarece pielea de pe picioare este groasă. Dacă vrei să îţi faci singură un scrub foarte eficient, amestecă puţină sare cu suc de lămâie şi apă şi freacă-ţi bine laba piciorului.
2. Hidratare nocturnă. Un tratament de hidratare nocturn este extraordinar de eficient pentru a avea picioare superbe. Înainte de culcare, masează-ţi picioarele cu o cremă foarte grasă. 
3. Ceva răcoros. Pentru zilele toride de vară, poţi să îţi poţi pregăti un ceai de mentă cu câteva picături de ulei esenţial de eucalipt. Pune acest produs într-o sticlă mică cu pulverizator. Peste noapte ţine sticla aceasta în frigider şi ziua ia-o la tine în poşetă. Când simţi că ţi se umflă picioarele din cauza căldurii pulverizează puţin spray mentolat peste ele. 
4. Rezolvă cuticulele. Taie cuticulele sau împinge-le şi ajută-ţi unghiile să se regenereze masându-le cu puţin ulei cald de cătină sau de măsline.
5. Pentru că e vară, oferă unghiilor tale o formă frumoasă, ovală sau pătrată şi bucură-te de toate nuanţele tale preferate de ojă. 

Un comentariu:

coco spunea...

ne pregatim..normal :)
numai ca eu am cizme de cauciuc in picioare...ca e jale :)))

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates