Social Icons

miercuri, 9 mai 2012

Paparazzi şi vedete (2)


Fetelor, luaţi-vă un cappuccino alături şi  pregătiţi-vă să vedeţi multe rochii create de designeri renumiţi ca Alexander McQueen, Dolce and Gabbana, Calvin Klein, Elie Saab, Givenchy, Versace şi purtate de vedetele prezente aseară la Balul de la  Metropolitan Museum of Art. De asemenea aveţi mai jos cele mai picante detalii de la Bal.
Rămâne să vă alegeţi ţinutele favorite prin comentarii. 

Karolina Kurkova a fost cu siguranţă o apariţie, într-o rochie spectaculoasă realizată de Rachel Zoe. Aurie, cu paiete, mulată, cu mânecile lungi şi spatele gol, creaţia stilistei-designer a fost o adevărată mostra de stil glam al anilor '20. Efectul a fost cu atât mai mare cu cât rochia a fost accesorizată cu un turban şi cu bijuterii supradimensionate.
Dacă până acum Rihanna ne-a obişnuit cu ţinute care mai de care mai extravagante şi nonconvenţionale accesorizate cu păr roşu, roz, acum Rihanna a fost printre cele mai bine îmbrăcate vedete, ţinând blitzurile papparazzilor toată seara asupra ei. Actriţa de 24 de ani din Barbados a făcut una dintre cele mai reuşite alegeri ale sale din ultimul timp. Ea a ales o rochie semnată Tom Ford cu imprimeu de crocodil la care a accesorizat încălţări Louboutin. Deşi până acum coafura Rihannei era NOT acum a arătat că se poate, optând pentru o coafură cuminte, dar şi sexy în acelaşi timp şi un machiaj discret. Punctul forte al ţinutei a fost fără doar şi poate rochia mulată pe corp, dar nu putem să nu observăm şi micile detalii, precum unghiile foarte lungi colorate în negru, care întregesc ţinuta.
Met Gala 2012 a reunit ca de fiecare dată numele celor mai mari vedete de peste ocean. Beyonce nu a făcut, aşa cum era de aşteptat, excepţie de la regulă. Deşi a fost o apariţie interesantă, criticii nu au fost tocmai blânzi cu ţinuta pe care a ales-o. Ei consideră că vedeta nu şi-a revenit la formele sale de dinainte de a o naşte pe micuţa  Blue Ivy şi şi-a ales o ţinută Givenchy, nu tocmai potrivită, trena de pene negre şi mov fiind totuşi cam prea mult, chiar şi pentru o vedetă de talia lui Beyonce. Nici jupa pe care a purtat-o pe dedesubtul rochiei nu a fost văzută cu ochi buni de critici, considerând-o mult prea deschisă la culoare pentru tenul de ciocolata al vedetei.
Gwyneth Paltrow a fost printre puţinele vedete care au ales să poarte rochii scurte la un asemenea eveniment. Vedeta arată incredibil de sexy şi lasă să se vadă foarte multă piele, dar fără să cadă în vulgaritate. Rochia ei poarta semnătura Prada şi pe lângă faptul că era scurtă, era şi cu spatele gol. 
Sofia Vergara a purtat o rochie Marchesa, care îi punea foarte bine formele în evidenţă şi o făcea să arate fabulos, indiferent din ce unghi era fotografiată. 
Camilla Belle a purtat o rochie Ralph Lauren, la care a ales un machiaj în stil gotic ceea ce accentua şi mai mult frumuseţea rochiei. 
Nina Dobrev a avut o trenă absolut impresionantă la rochia semnată Donna Karen, ceea ce făcea destul de riscantă apropierea de ea. 
Actriţa, Renee Zellweger, a cucerit toate privirile într-o rochie neagră Pucci cu trenă.
Christina Ricci a ales o rochie extravagantă din creată de Thakoon.
Heidi Klum a ales o rochie Escada cu dantelă pentru a-i pune în valoare silueta.
Jessica Alba a optat pentru o superbă rochie Michael Kors.
Cameron Diaz a strălucit la propriu într-o ţinută Stella McCartney.
Milla Jovovich a optat pentru roşu seducător şi a ales o rochie Marc Jacobs. 
Florence Welch a purtat o rochie semnată Alexander McQueen.
Carey Mulligan a ales o rochie strălucitoare Prada.



Scarlett Johansson a purtat o superbă creaţie nude Dolce and Gabanna, decorată în partea de sus cu pietre semipreţioase şi cristale. Cu toate acestea, look-ul ei a fost compromis, spun eu, de părul răvăşit, care arată de parcă tocmai ar fi coborât din pat.
Sarah Jessica Parker a arătat splendid într-o rochie Valentino înflorată, dar acest outfit ar fi fost mai potrivit la un cocktail decât la cel mai important şi sofisticat eveniment de fashion din lume. Ca să nu mai spunem nimic despre pantofii asortaţi cu rochia, care ne amintesc de balurile bobocilor de la noi.
Jessica Biel a fost elegantă într-o rochie Prada nude cu mici aplicaţii de broderie verde, dar lungimea incertă a rochiei, precum şi decolteul care nu o avantajează au transformat-o într-o apariţie relativ ştearsă. Noroc că a purtat un accesoriu care a scos-o din impas: braţul lui Justin Timberlake.
Emma Stone a fost una dintre puţinele vedete care au ales roşul anul acesta şi a arătat adorabil într-o rochie jucăuşă semnată Lanvin. Cu toate acestea, cocul ei răvăşit şi accesoriul de păr prins în laterală au lăsat de dorit. Dacă şi-ar fi lăsat părul liber şi l-ar fi prins într-o parte, ar fi fost o apariţie mult mai stylish.
Leighton Meester a optat pentru o creaţie Marchesa aurie, o alegere neaşteptată pentru starul din Gossip Girl. Cu toate acestea, dantela, filigranul auriu şi volanele uriaşe ale rochiei au îmbătrânit-o, iar bronzerul în exces pe care şi l-a aplicat pe faţă şi pe decolteu i-au încărcat şi mai mult apariţia.
Modelul Coco Rocha a fost o apariţie insolită pe covorul roşu, într-un deux-piece galben, cu aplicaţii de mărgele. Poate am fi trecut cu vedere ţinuta, având în vedere că este totuşi un bal mascat cu tematică, dar şuviţa de păr vopsită în roz, care se asortează cu topul, este prea mult.
Cea mai mare dezamăgire a serii a fost apariţia Alexei Chung. Cunoscuta fashionistă a optat pentru o rochie din piele, pe dedesubtul căreia a purtat o cămaşă albă. Alexa şi-a accesorizat ţinuta cu un plic supradimensionat şi o pereche de pantofi tip balerină. Dacă ar fi renunţat la cămaşă şi şi-ar fi accesorizat altfel ţinuta, ar fi avut şanse să fie o apariţie interesantă.
Poloneza Anja Rubik este una din modelele momentului. Din păcate însă, silueta ei lasă de dorit. Ea şi-a ales pentru Met Gala 2012 o rochie semnată de designerul Anthony Vaccarello, cunoscut pentru rochiile extrem de îndrăzneţe şi decupate. Nu a ţinut cont însă şi de cum îi stă: în loc să fie o apariţie sexy, ea a atras toate privirile cu oasele proeminente de la şolduri, care ieşeau în evidenţă din cauza tăieturii adânci a rochiei. Culmea a fost că ea a şi pozat cu piciorul în afară, ca Angelina, însă tot efectul a fost distrus. O alegere neinspirată plus câteva kilograme în minus egal dezastru vestimentar. 
Kristen Stewart a ales o rochie ciudată de la Balenciaga, care nu are nici o legătură evenimentul glamour la care a participat. Ca să nu mai vorbim de pantofii oribili şi coafura neglijentă.
Kirsten Dunst a ales o ţinută prăfuită şi nepotrivită. S-a vrut retro dar nu a reuşit decât să dezamăgească!
Elizabeth Banks a dat-o în bară cu rochia aleasă! Mixul de printuri este haotic, creaţia are şi peplum, şi capă, şi corset şi un şliţ adânc! Mult prea mult, un fiasco total!



3 comentarii:

LoStInDr3aMs spunea...

multe rochii foarte interesante<3 dar sunt si unele oribile...pacat de cele care s-au facut de ras:(

Anonim spunea...

Adica nu a-ti zis nimic de rochia lui Florence care a fost oribila ( chiar daca imi place de ea ca si persoana ) si va luati de rochia lu' Kristen? Sa nu mai zic Christina Ricci , Carey Mulligan sau Jessica P . :|

Andreea spunea...

Rochia Ninei este superba,cat despre Florence Welch nu-mi dau seama cum a putut inbraca asa ceva,poate ca in realitate are vreo forma dar in poze..bleah iar Kristen...sincer,cea mai inbracata femeie din lume?! Nu stiu...poate o fi dar nu acum adica totusi si Leighton Meester avea o rochie frumoasa,iar Karolina Kurkova...trebuie sa ai un corp bestial pentru o asa rochie:)

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates