Social Icons

miercuri, 14 noiembrie 2012

8 trucuri de machiaj de care nu ai mai auzit



Make-up artiştii cunosc toate secretele pentru un look desăvârşit - acele mici trucuri pe care le poţi fura doar dacă trăieşti în industria frumuseţii 24 de ore din 24, şapte zile din şapte, aşa cum fac ei. Din fericire, de multe ori aceştia sunt la fel de generoşi precum sunt de talentaţi şi ne împărtăşesc din cunoştinţele lor. Câţiva dintre cei mai buni makeup artişti ne-au împărtăşit cele mai interesante trucuri. Citeşte în continuare pentru a vedea care sunt acestea .
1 -Ţine sub control excesul de sebum
Direcorul Artistic de la Revlon Global, Gucci Westman are întotdeauna în mână două sugative. Dar, pe langâ aceasta, mai are o metodă , mai puţin obişnuită, de a scăpa de tenul gras. Dacă vă vine să credeţi sau nu, a spus ea, câteodată mă dau cu deodorant pe degete şi apoi tamponez zona T şi sub ochi pentru a obţine un ten mat.
2 - Încearca un creion de ochi colorat
Alegerea unui creion de ochi potrivit poate crea efectul de ochi mai mari şi mai expresivi, spune makeup artistul Tina Turnboe, care a lucrat cu staruri precum Natalie Portman şi Julianne Moore. ,, Încearcă să schimbi negrul cu gri, verde măsliniu sau indigo”, a sugerat ea. ,,Negrul poate închide şi dă senzaţia de ochi mai mici, deoarece culorile închise micşorează. Unele culori, chiar şi maro, pot fi mai soft.”
3 - Amestecă fondul de ten cu cremă hidratantă sau aloe
Adaugă aloe fondului tău de ten. Aceasta îi va da o consistenţă mai cremoasă, a spus makeup artistul Bertt Freedman, care a ajutat femei precum Vanessa Hudgens sau Leighton Meester să arate fabulos. ,,Îmbunătăţeşte fondul tău de ten preferat adăugând puţină aloe înainte să îl aplici”, a explicat el. ,,De asemenea, poţi să foloseşti aloe şi atunci când faţa este curată, iar atunci când ţi se pare că este lipsită de strălucire, pune puţin fond de ten. Vei fi perfectă pentru zilele de vară!”
4 - Aranjează-ţi sprâncenele cu grijă, ca să evidenţiezi ochii
Doug Howell, makeup artist NARS, are un truc foarte uşor pentru evidenţierea ochilor. ,, Foloseşte un fard de ochi care să sublinieze întreaga sprânceană, dar acordă o atenţie deosebită arcului central al acesteia” a spus el. Fiind cea mai înaltă zonă, vei crea senzaţia de ochi mai mari.” Încearcă să foloseşti o pensulă specială pentru sprâncene atunci când aplici fardul. Ar fi bine ca acesta să corespundă culorii părului. Artistul recomandă - Nars single eye shadows în următoarele nuanţe : Blondie pentru păr deschis, Bali pentru şaten şi Coconut Grove pentru părul închis la culoare.
5 - Obţine iluzia unor gene ude
Nimic nu este  mai sexy decât o pereche de gene ude, ca atunci când ieşi din piscină, este de părere Victor Cembellin, MAC Senior Artist. Iată care este secretul către un astfel de look: Foloseşte Mac Brow Set in Clear pentru gene, iar apoi adaugă un strat de mascara neagră.”
6 - Luciu de buze sub control
Acelaşi produs, Mac Brow Set Clear, poate fi folosit pentru a păstra cât mai mult timp luciul pe buze, a spus  Louise Zizzo Senior, Senior artist la Mac. ,, Dacă veţi folosi Mac Brow Set in Clear , atunci luciul de buze nu va curge în toate direcţiile, a explicat ea.
7 - Drumul către o manichiură perfectă
Când lucrezi cu staruri precum Joy Bryant sau Sheryl Crow, trebuie să acorzi o atenţie deosebită detaliilor, precum unghiile, aşa cum face makeup artistul Ricky Wilson. ,, Un lucru pe care l-am făcut întotdeauna pentru unghii a fost să amestec un pic de Dior SkinFlash Pen cu Dior Creme Abricot pentru a scăpa de orice aspect inestetic al pieliţelor” a declarat el. De asemenea unghiile vor străluci minunat, mâinile tale fiind gata, aşa cum îmi place să le numesc  - pregătite pentru covorul roşu.
8 - Ochi de căprioară fără mascara
Nu ai nevoie de mascara pentru a obţine nişte ochi superbi, ne dezvăluie makeup artistul celebrităţilor, Mai Quynh, care a lucrat cu actori precum Emma Stone sau Ashley Green. Foloseşte doar un creion de ochi. Pentru o pereche de gene dese, aplică un creion de ochi rezistent la apă, de culoare  maro închis sau negru, pe pleoapa superioară a ochiului - nu deasupra genelor, ci între şi pe sub ele. Se va creea iluzia că acestea sunt mai dese şi mai lungi.

Un comentariu:

Stefan Liviu spunea...

As putea sa-mi surprind prietena cu trucurile astea? :D

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates