Social Icons

vineri, 30 noiembrie 2012

Prepară-ţi acasă 3 tratamente pentru sprâncene şi gene din aloe vera şi ulei de migdale




Prospeţimea feţei depinde, în mare măsură, de starea sprâncenelor şi genelor. De aceea ele nu trebuie ignorate. Pe zi ce trece, pielea noastră îmbătrâneşte şi mai mult. Şi genele au de suferit. Ele cedează în faţa forţei gravitaţionale şi încep să se lase în jos, fapt care face ca tenul să arate şi mai îmbătrânit.0 
1. Masca pentru sprâncene cu aloe vera
 Cumpără din farmacie un gel aloe vera şi amestecă o cantitate mică de gel cu câteva picături de ulei de măsline. Aplică tratamentul pe sprâncene şi lasă-l să acţioneze o oră. Vitaminele şi mineralele din uleiul de măsline, precum şi substanţele din gelul de aloe vera, vor actiona la nivelul foliculilor de păr şi vor face ca sprâncenele tale să fie frumoase şi pline. Această mască este recomandată mai ales dacă ai sprâncene rare sau zone unde firele de păr nu cresc. După câteva săptămâni de utilizare a măştii cu aloe vera şi ulei de măsline vei observa că sprâncenele tale devin din ce în ce mai frumoase.
 2. Tratament cu ulei de ricin şi glicerină pentru gene şi sprâncene
 De fiecare dată când te demachiezi observi pe disc câteva gene preţioase? Genele tale s-au rărit şi singurul mod în care poţi da şi tu impresia că ai gene voluminoase este folosirea genelor false? În curând îţi poţi lua adio de la aceste situaţii. Genele tale pot fi din nou dese, curbate şi lungi, dacă îţi prepari acasă un tratament pe bază de ulei de ricin şi glicerină. Amestecă o cantitate mică din cele două produse şi aplic-o pe gene în fiecare seară, înainte de culcare. Specialiştii spun că nu este indicat să folosesti doar ulei de ricin, deoarece este concentrat şi poate provoca usturimi. Acelaşi tratament poate fi folosit şi pentru sprâncene. Ca să dea rezultate rapide, tratamentul trebuie masat pe sprâncene în fiecare seară timp de cel puţin o lună.
3. Ulei de migdale pentru sprâncene şi gene
 Uleiul de migdale poate fi folosit cu încredere atât pentru îmbunătăţirea aspectului sprâncenelor, cât şi pentru înfrumuseţarea genelor. Pentru efecte optime, încălzeşte o lingură de ulei de măsline şi toarn-o pe două discuri demachiante. Întinde-te pe spate şi aplică discurile pe sprâncene, pentru ca substanţele nutritive din uleiul de migdale să pătrundă la rădăcina firelor de păr. După ce termini cu sprâncenele, poţi aplica discuri demachiante cu ulei de migdale şi pe gene. Aşteaptă câteva minute, apoi aruncă discurile demachiante. Rezultatele se vor vedea abia peste câteva săptămâni, dar cei care au încercat tratamentul cu ulei de migdale spun că merită efortul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates