Social Icons

miercuri, 24 august 2011

Câştigătorii concursului ''Care este cel mai bun traducător?''

Locul I -  Runaways - tradus de Beatrice. Rezumat: Edward, om al strazii inca de la varsta de 12ani, este obisnuit cu viata dura si fara precedent. Acum la 20 de ani, singurul lui tel este sa scape de toate astea si sa paraseasca aceasta lume, a strazii. Ce se intampla atunci cand, o fata pierduta ce pare ca nu isi mai poate reveni, devine NOUA LUI UMBRA? Îl găsiţi aici

Locul IIDia de ira - tradus de Twilightpurple. Rezumat: Doar seducţia îl va ajuta să regleze conturi vechi… Edward Cullen a luat decizia de a se răzbuna: să o seducă pe inocenta fiică a duşmanului său şi apoi de a se căsători cu ea. Să ducă la capăt acest plan nu va fi nici o tortură deoarece Bella Swan era pe cât de frumoasă, pe cât era de inocentă. Bella nu întârzie în a-şi da seama că Edward o şantaja, dar nu putea evita trădarea corpului său în fiecare noapte, când pasiunea o făcea să uite de mânie şi se lăsa purtată de dorinţă. Îl găsiţi aici.
Locul IIIIt's my life - tradus de Dy@nn@. Rezumat: Eu sunt Bella Swan si viata mea este un dezastru.Tatal meu m-a parasit pentru o alta femeie si mama mea este bolnava.Lucrez la un bar dupa ce scap de la scoala.Dar viata mea s-a schimbat cand l-am intalnit pe Edward Cullen,doctorul care a ajutat-o pe mama mea. Îl găsiţi aici.

2 comentarii:

experimentul2011 spunea...

Felicitari !!!!

Anonim spunea...

ms:*
Dyanna

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates