Social Icons

marți, 16 august 2011

Fashion day by Deea


                                           Colectii toamna/iarna 2012

Hello! Mi-a fost dor de voi, pentru ca n-am mai scris de ceva timp rubrica fashion. Acum revin in forta si va arat cateva colectii care mie imi plac mult, pe sezonul toamna/iarna  2012.

  1. Christian Louboutin
Pentru mine, el este un geniu in materie de pantofi, accesoriul(daca ii pot spune asa)pe care eu il ador. Dupa cum toate stiti, designerul de pantofi are celebra talpa rosie, pentru care a ajuns sa se lupte si in tribunale. Colectia pentru sezonul rece de incaltaminte, propune un stil cu influente rock’n’roll si chiar gotice. O sa va arat cateva exemple de pantofi, care pe mine m-au fermecat.




  1. Armani
Celebra casa de moda, a lansat colectia pentru sezonul rece, din care fac parte tinute all black formate din pantaloni largi si jakete scurte, feminine.
Tot Armani ne propune si hainele de blana in culori tari cum ar fi albastrul electric, dar si pantofi in aceiasi nuante.

  1. Chanel
Colectia pentru toamna/iarna 2012 a casei de moda Chanel prezinta eleganta feminina, tesaturile fiind fine si liniile mulate pe corp.


4.      Alexander McQueen

Inevitabil reusesc sa ma intorc tot la pantofi, ce sa-i faci, ii ador pur si simplu, iar cand am vazut coletia pentru toamna iarna Alexander McQeen, m-am crezut in rai. O sa vedeti si voi despre ce vorbesc, modelele sunt excentrice si totodata simple.





5.      Maurie and Eve

De curand am descoperit o casa de moda care promite, Maure and Eve, mi-au placut tinutele propuse de ei si merita sa vi le arat si voua. Stilul este tot feminin, in culori inchise combinate cu albul pur.



 

Cam atat pentru azi, saptamna viitoare o sa va mai arat cateva colectii de pe plaiurile noastre mioritice, pentru ca si noi avem designeri buni. Pupici Deea:*


3 comentarii:

Anonim spunea...

Olla!
Deea sa nu te superi pe mn,dar pantofii is ingrozitori,nu as purta asa ceva!
singura chestie care mi-a placut la imbracaminte sunt ultimele 2 poze:d de casa de moda:"Maurie and Eve"

Anonim spunea...

Dyanna:d

Deyutza07 spunea...

Fiecare cu gusturile lui, eu una ador pantofii aia, daca tie nu-ti plac asta e, soarta:)). Ma bucur ca-mi urmaresti rubrica. Pupici Deea:*

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates