Social Icons

marți, 23 august 2011

Fashion day by Deea


                                  Colectii romanesti pentru toamna/iarna 2012
 Hello, dupa cum am promis revin cu colectiile pentru sezonul viitor din punctul de vedere al designerilor din Romania. Poate ca nu suntem cel mai bun, nobil si cinstit popor, insa pot sa va zic cu mana pe inima ca atunci cand este vorba de moda suntem printre cei mai buni. Avem prezentari de moda pe la Londra, Paris, New York, orase cunoscute pentru fashion.

1.      Maria Lucia Hohan

O colectie plina de glamour si de eleganta feminia ne este oferita de tanara designer. Tinute diafane, din matase, stofa si tulle perfecte pentru un cocktail ne sunt prezentate in nuante de nude si negru. Eu o sa va arat cele mai frumoase tinute, care m-au impresionat din colectia Mariei.





  1. Mihai Albu
Inevitabil, eu ajung tot la pantofi, dar nu oricare pantofi si superbele creatii ale celebrului Mihai Albu. Avand la baza studii in arhitectura, pantofii lui sunt intotdeauna niste adevarate opera de arta, pe care cand le vezi pentru prima oara esti convins ca nimeni nu poate merge pe asa ceva. Insa, sunt atat de bine ganditi la milimetru, incat nimeni nu poate cadea de pe ei. Colectia pentru sezonul rece este ceva mai excentrica, insa la fel de superba ca toate celelalte ale designerului.





  1. Andreea Musat
Prezenta la Berlin Fashion Week(v-am zis ca romanii sunt celebrii) designerul Andreea Musat ne-a prezentat colectia toamna/iarna 2012. Pentru toamna asta ne propune culorile neutre, tonurile de gri si negru. O sa va arat cateva dintre tinute, pentru a va face o idée despre ce vorbesc eu aici.



  1. Rhea Costa
Colectia numinta 50.60 prezinta lini feminine si nuante romantice. Pentru toamna iarna, au fost combinate stofa cu matasea si culorile neutre cu nuante puternice de grena, mov, rosu si cyclamen. Prea multe despre colectie nu va pot spune, deoarece a fost prezentata doar o avan-premiera. O sa va las doua tinute din colectia 50.60.



  1. Vika Gorenco
Pentru toamna iarna 2012 avem o alta colectie plina de feminitate si eleganta “Esente de paradis” a designerului Vika Goreco. Predomina tot nuantele nude, combinate cu culori tari, rosu, roz si albastru. Aceasta a fost prezentata la Gala Avanpremiere.




2 comentarii:

Anonim spunea...

Maria Lucia Hohan si Vika Gorenco
imi plac hainele propuse de astia doi desgneri:X:X:X
felicitari deea
exceptie:"detest pantofii!!"
Dy@nn@@

Deyutza07 spunea...

Ca deobicei:)) Ai tu ceva cu pantofii mei:-W

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates