Social Icons

joi, 13 octombrie 2011

Theo are câteva ficuri

Primul se numeşte ''O străină'', are până acum 33 de capitole. Rezumat:  ''Jessie Carter este o adolescentă normală care termină liceul în România şi primeşte o bursă la o facultate de prestigiu din New York. Vă invit să încercaţi să înţelegeţi un raţionament al unei adolescente care se crede matură, să încercaţi să înţelegeţi că “dragostea nu are limite”  şi că o simplă persoană apărută în viaţa noastră la momentul potrivit poate să “change the world”.'' Îl găsiţi aici
Al doilea se numeşte ''Blue Blood'', are până acum 17 capitole. Rezumat: ''Lucrurile par în regulă la un liceu de bogătaşi din Boston. Atât de în regulă pe cât le este permis. Totuşi ce se va întâmpla când tocilara liceului descoperă că profesorul de matematică este Vampir?'' Îl găsiţi aici.
Al treilea se numeşte ''Stars Don't Die'', are până acum 7 capitole. Rezumat: ''Viaţa lui Alice Cullen sau mai bine spus Alice Brandon, nu a fost niciodată uşoară. Totul începe o dată cu internarea ei la un ospiciu pentru persoanele cu dizabilităţi mentale, numai că doctorul de acolo nu este tocmai un vindecător al acestora, ci mai degrabă însuşi Moartea lor. Aşadar, ce urmează să se întâmple când inima de gheaţă a acestuia se dezmorţeşte într-un final, iar un personaj malefic apare în peisaj?'' Îl găsiţi aici.
Al patrulea se numeşte ''Archild ~ The Child Of Power'', are până acum 10 capitole. Rezumat: ''Ellea este “tipa aceea enervantă care o găseşti în orice clasă. În ultimul an de liceu, cu capul bine ascuns între cărţi, părul pe ochi, care nu vorbeşte cu nimeni şi niciodată nu îi ajută pe ceilalţi cu temele, chiar dacă este geniul clasei.” Dar totodată Ellea este şi un archild. Ce va face această puştoaică ale cărei puteri sunt infinite într-un oraş precum Clarksville, Tennesse, la liceul Northwest? Vreţi să aflaţi? Atunci să o urmărim pe Ell, în noua ei viaţă, în noua ei lume.'' Îl găsiţi aici.
Al cincilea se numeşte ''Don't Say You Don't Remember'', este terminat. Rezumat: „Dragă Jurnalule,
M-am îndrăgostit de Damon Salvatore!
A ta,
E. G.”
Îl găsiţi aici.
Al şaselea se numeşte ''Kiss Of Dawn'', are până acum 6 capitole. Rezumat: ''Damon e om şi este şi foarte timid, tot timpul citeşte. Dar ce se va întâmpla când se întoarce în clasă într-o zi şi o prinde pe aşa-zisa “târfuliţă a oraşului” citind romanul lui preferat? Ce ar fi dacă ochelarii lui ar cădea – din greşeală, iar privirea lui s-ar contopi cu a ei? Va fi ea fascinată de ochii lui superbi? Va rezista Elena tentaţiei de a nu se îndrăgosti de tipul care poartă numai haine oribile şi nu socializează cu nimeni?'' Îl găsiţi aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates