Social Icons

joi, 29 decembrie 2011

Care sunt accesoriile de care nu trebuie să ne lipsim pe timp de iarnă

Frigul te poate speria şi te poate face să renunţi la accesoriile preferate în detrimentul hainelor mari şi groase şi lipsite de formă. Greşit. Fashionistele adevărate nu ţin cont de vremea de afară, ci de simţul estetic şi de recomandările designerilor. Dacă vrei să fii cochetă în această iarnă, ţine cont de sfaturile Alinei Tanasa şi Dianei Enciu, organizatoarele unuia din cele mai hot târguri de shopping din Bucureşti, şi anume Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair.
Bijuteriile vintage
Diana şi Alina sunt adeptele stilului vintage îmbinat cu cel contemporan, aşa că o primă sugestie sunt bijuteriile încărcate cu istorie. Avantajul este că sunt de cele mai multe ori unicate, îţi dau un aer foarte sofisticat şi îţi scot ţinuta din anonimat. Iar dacă le găseşti în sertar la bunica, te poţi considera o norocoasă.
Curelele late
Îţi poţi contura cu uşurinţă talia chiar dacă porţi o geacă sau o haină largă şi voluminoasă. Pentru asta există curelele late. Încearcă-le, îţi vor schimba complet aspectul ţinutei.
Mănuşile
Sunt accesorii care pot face diferenţa. Optează pentru o pereche fină din dantelă dacă mergi la o petrecere, pentru unele din piele în combinaţie cu o haine din blană sau pentru modelele lungi până în cot, dacă vrei să te faci remarcată. Mănuşile sunt cele care îţi pot completa look-ul şi îi pot da un aer retro cât se poate de sexy.
Bijuteriile supradimensionate
Orice ţinută este completă doar după ce ai adăugat bijuteriile. Chiar dacă e iarnă, nu renunţa la cele metalice şi poartă-le chiar în variantă supradimensionată. Un inel, un colier sau o pereche de cercei - tot ce ai nevoie.
Accesoriile din blană
Căciulile, pălăriile sau gulerele din blană sunt unele din cele mai hot accesorii ale iernii. Sunt perfecte dacă vrei să ai un look ceva mai sofisticat, aşa că îndrăzneşte să le porţi. Vestea bună e că şi părinţii tăi au prins această modă, aşa că nu mai e nevoie să mergi la cumpărături. Le ai deja în dulap :)
Turbanele
Căciulile sunt foarte cool, dar dacă nu eşti fana lor, îţi recomandăm turbanele. Sunt o variantă foarte chic, îţi ţin de cald şi îţi definitivează stilul. Chiar şi bentiţele sunt o alegere inspirată. Doar nu umblă cu capul gol!

Un comentariu:

Annie spunea...

hmm...moda revine

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates