Social Icons

joi, 22 martie 2012

Cum faci rapid tranziţia de la garderoba de iarnă la cea de primăvară


În ultimele zile, am simţit, în sfârşit, primăvara. Dacă îţi doreşti ca şi garderoba ta să simtă că s-a făcut frumos afară, iată cinci idei simple ca să faci rapid tranziţia de la iarnă la primăvară.
1. O fustă de vară. Scoate din dulap o fusta subţire de vară înflorată şi asorteaz-o cu o pereche de ciorapi groşi maţi, cu cizme lungi şi cu o jachetă de piele. Vei arată super, iar culorile fustei de vară îţi vor reda imediat buna dispoziţie.
2. Accesorii primăvăratice. La orice pulover negru, gri sau bej adăugă o eşarfă înflorată sau colorată, care să se asorteze cu zilele cu soare. În plus, culorile aprinse îţi vor da un aspect mai luminos.
3. Rochie maxi plus pulover gros. Mai ştii rochia maxi din care nu ieşeai toată vara? Ei bine, o poţi asorta cu un pulover gros împletit şi cu o pereche de botine. Vei obţine o ţinută boemă, care va atrage toate privirile.
4. Jeanşii coloraţi. Dacă vrei ceva primăvăratic, optează pentru o pereche de jeanşi coloraţi. Albaştri, mov sau, de ce nu, galbeni sau roz, aceşti jeanşi sunt foarte în voga acum şi arată minunat şi cu botine, şi cu balerini, aşa că îi vei putea purta cu încredere şi când va fi mai cald. 
5. Cercei şi bentiţe. Dacă vrei ceva care să te înveselească, optează pentru coliere mari din plastic sau din pietre asortate la rochii mai groase peste care să îţi pui, eventual, o vestă. Acesta este un look foarte şic, pe care îl poţi folosi chiar şi la club. Bentiţele colorate sunt o modalitate de a-ţi înveseli garderoba instant şi merg la orice fel de ţinută. Cerceii din pietre colorate sau brăţările cu imprimeuri florale sunt şi ele accesorii primăvăratice şi le poţi purta oricând.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates