Social Icons

sâmbătă, 10 martie 2012

Cum sa ai un ten invidiat pana si de celebritati

Daca te-ai saturat sa ai un ten lucios, puncte negre si cosuri si iti doresti un ten normal, iti recomandam cinci remedii pe care le poti prepara la tine acasa, astfel incat sa iti transformi tenul dintr-unul gras in unul normal.
Cum sa ai un ten invidiat pana si de celebritati
1. Toner facil cu lamaie si castravete. Obtine un aspect mat al tenului folosind zilnic acest toner. Amesteca intr-un castron castravete fara coaja, dat pe razatoare, cu doua lingurite de suc de lamaie. Inmoaie un tampon de vata in aceasta solutie si curata-ti tenul de doua ori pe zi. Castravetele si lamaia au un efect astringent si te vor scapa de surplusul de sebum.

2. Tratament cu bicarbonat si ovaz. Daca vrei sa scapi de punctele negre ce trebuie sa faci este sa iti cureti tenul cu o pasta facuta din o lingurita de bicarbonat de sodiu, o lingurita de ovaz si putina apa. Cu aceasta pasta se maseaza tenul aproximativ 2 minute, iar apoi se clateste cu apa rece.

3. Masca din castravete si zahar. Castravetele trebuie sa fie nelipsit din bucataria ta si din rutina ta de frumusete, daca iti doresti sa tii sub control tenul gras. Da pe razatoare un castravete mic si apoi trece-l printr-o sita astfel incat sa scapi de excesul de zeama. Peste miezul castravetelui se adauga o lingurita de zahar. Masca se lasa pe fata circa zece minute iar apoi se clateste cu apa rece.

4. Solutie de curatare pe baza de suc de mere. Daca vrei ca toate cosurile sa ti se usuce mai repede, aplica pe ten putin suc de mere amestecat cu cateva picaturi de suc de lamaie.

5. Tratament cu ovaz si castravete.
Pentru a evita apritia cosurilor, aplica o data pe saptamana o masca cu ovaz fiert si castravete. Fierbe putin ovaz intr-un ibric si apoi amesteca pasta cu putin castravete dat pe razatoare si o lingurita de iaurt. Lasa masca sa actioneze 30 de minute si apoi clateste cu apa rece.

2 comentarii:

Kristine.B spunea...

super tratamentele
usor si la-ndemana oricui :)

solutii pentru cosuri spunea...

Interesante tratamentele!

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates