Social Icons

vineri, 28 septembrie 2012

Andreea are câteva poveşti

Primul se numeşte „Bonă cu lipici ”. Rezumat: Bella este recomandată de prietena ei cea mai bună, Rose, familiei Cullen ca şi bonă. Ea trebuie să aibă grijă de fetiţa lor cea mică în vârstă de 10 ani. Dar ce se va întâmpla când va da nas în nas cu Edward Cullen, stăpânul casei, mai ales că el este tatăl lui Renesmee şi că este căsătorit cu Emma. Şi cum se va descurca Bella cu problematica şi atât de complicata Liz, fata adoptivă a familiei Cullen? ” Îl găsiţi aici.

Al doilea se numeşte „This gay is my boyfriend”. Rezumat: Izabella Marie Swan este fiica unuia dintre cei mai sofisticaţi şi importanţi afacerişti din America. În vara anului 2012, Charlie Swan vizitează Forksul pentru un bun prieten Billy Blake. Izabella Swan are doar două prietene în Forks Lucy şi Laura. Acestea două reuşesc să o ia pe Izabella la o petrecere de adolescenţi nu aşa de sofisticată ca şi balurile de societate. La petrecere Izabella îşi face prieteni noi. Cunoaşte o altă familie, mai exact pe copiii din familia Cullen. O altă familie respectată şi foarte influentă în America. Pe durata petrecerii Izabella este pe cale să păţească ceva foarte rău, dar un tânăr chipeş cu ochii verzi o salvează. Acesta este Edward Masen.Un tânăr, rebel, fermecător şi ….gay ?!” Îl găsiţi aici.

Al treilea se numeşte „Cum e să iubeşti un star”. Rezumat: „Kristen Stewart este o fată obişnuită şi locuieşte în Los Angeles împreună cu prietena ei cea mai bună Ashley şi cu pisicuţa ei pe nume Jojo. Într-o zi cu soare intră în ea nimeni altul decât Robert Pattinson, un mare star. Aceasta nici nu îl recunoaşte ceea ce îl face pe Robert furios. Ce o să se întâmple mai departe…ce o să se întâmple în momentul în care Robert şi Kristen se tamponează ?” Îl găsiţi aici.

Al patrulea se numeşte „Remember me”. Rezumat: Totul începe în ploiosul orăşel Forks, într-o noapte înnorată fără stele şi lună, în pădurea pline de mistere întunecate şi malefice. Chiar în acel loc fericirea Bellei se destramă când Edward Cullen vampirul fermecător îi spune adio! El o lasă singură în pădure, să zacă pe frunzele ude, singură într-o pădure plină de prădători. Motivul pentru care Edward îi spune adio singurei fiinţe pe care a iubit-o? Numai el ştie şi cu încă o persoană. L-a sfătuit bine acea persoană? Dar de ce Alice nu mai poate vedea viitorul, de ce Edward nu mai poate citii gândurile celor din jur, iar Jesper de ce nu mai poate simţii şi controla sentimentele celor din jur? Dar ce se întâmpla cu Bella? Cum se vor reîntâlnii vampirul Edward Cullen şi mai nou Izabella Maire Volturi?” Îl găsiţi aici.
 
Al cincilea se numeşte „Viitorul din trecut”. Rezumat: „«Nu m-am gândit niciodată că viitorul meu depinde de trecut . Nu m-am gândit niciodată că îmi va plăcea de trecut, ba mai rău m-am îndrăgostit de EL!» Isabella Chamberlain sau Izzy cum îi spun prietenii, va descoperii în curând ce înseamnă să trăieşti viaţa la maxim. Va învăţa să aprecieze lucrurile simple pe care i le dă viaţa, va face asta însă numai după ce le va pierde. O provocare, noapte, o casă părăsită şi un spirit neliniştit care bântuie prin pădure îi va schimba în adevăratul sens al cuvântului viaţa Isabellei Chamberlain. Părinţii plecaţi pentru două luni din oraşă cu afaceri, era o ocazie perfectă pentru Isabella să se ducă cu prietenii ei în pădure şi să se prostească puţin. Se zvoneşte însă că în acea pădure se afla o casă părăsită şi este bântuită. Provocarea vine din partea Amandei: «Eşti o fricoasă Isabella Chamberlain? » «Pe dracu nu! » Chiar nu trebuia să înjure şi să nege. Putea să tacă din gură şi să rămână o fetiţă cuminte lângă prietenii ei în afara casei. Dar ea nu! A plătit pentru această greşeală şi încă foarte scump. De intrat a intrat dar de ieşit,o să mai iasă vreo dată de acolo?” Îl găsiţi aici.

Al şaselea se numeşte „Gangsters”. Rezumat: Forksul este un orăşel liniştit şi uitat de lume, perfect pentru a ascunde cele mai întunecate secrete. Era o zi aparent liniştită şi chiar însorită în Forks, un lucru cam rar deoarece acolo este mai mult ploaie decât soare dar se pare că acea zi a făcut excepţie. În acea zi doi elevi noi şi-au făcut apariţia în liceu Forks, Isabella Swan şi Edward Cullen. Pe lângă faptul că cei doi devin cei mai populari elevi din şcoală ascund şi secrete uriaşe. Printre miile de secrete pe care le deţin unul ar fi că cei doi sunt în realitate doi infractori periculoşi care s-au refugiat în Forks, desigur asta nimeni nu o ştie. Cei doi devin rivali, dar această rivalitate până unde o să ducă?” Îl găsiţi aici.


Al şaptelea se numeşte „În pielea altuia”. Rezumat: „Edward şi Bella sunt vecini de când se ştiu şi nu se pot suporta fiind şi două persoane total opuse. În timp ce Bella este tocilara liceului şi mândria profesorilor Edward este cel mai popular băiat din şcoală. Într-o zii o ceartă,una dintre cele mai mari, izbucneşte între cei doi. A doua zii totul o ia la vale. Edward se trezeşte în corpul Bellei iar Bella în corpul lui Edward. Ce se va întâmpla mai departe …” Îl găsiţi aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates