Social Icons

sâmbătă, 1 septembrie 2012

Cum să îţi pui în valoare silueta dacă ai sânii mici

Pentru unele femei, sânii mici reprezintă un adevărat  complex, iar pentru unele o adevărată mândrie. Totul depinde de modul în care priveşti lucrurile. Unele  femei  apelează la metode chirurgicale pentru a scăpa de acest complex, altele preferă naturaleţea. Există numeroase trucuri în ale modei, care avantajează femeile cu bustul mic. Noi îţi prezentăm o parte dintre ele.
1. Mai multe straturi de haine. Una dintre metodele simple, dar eficiente, pentru a camufla sânii mici este să îi acoperi. Spre exemplu, pe deasupra cămaşii, sau tricoului pe care îl porţi, poartă şi  o vestă asortată cu încălţămintea. Pe lângă faptul că te avantajează, nimeni nu va mai fi atent la decolteul tău.
2. Ocoleşte decolteurile mari. O rochie elegantă şi sexy nu înseamnă  neaparat o rochie cu un decolteu foarte adânc. Există fel şi fel de ţinute care te pun în valoare, fără să îţi expună neaparat şi sânii. Încearcă o rochie mai puţin decoltată, astfel nu vei scoate în evidenţă mărimea bustului tău.
3. Atrage atenţia asupra braţelor şi umerilor.  Evită să captezi atenâia asupra pieptului. Poartă un tricou cu un mic decolteu rotund, fără mâneci, eventual chiar cu spatele gol. Astfel atenâia se va îndrepta asupra braţelor şi a umerilor.
4. Spatele gol. Dacă ai de ales între o rochiţă decoltată sau una cu spatele gol, alege-o pe cea din urmă. Este mult mai potrivită pentru femeile cu bustul mic.
5. Culorile deschise. Acestea au o mare legătură cu bustul tău. Unele culori creează iluzia unui bust mai mare. Deci ţine cont şi de asta în momentul în care îţi alegi ţinuta.
6. Centurile late. Acestea sunt un alt mod de a îmbunătăţi aspectul fizic, mai ales că sunt şi foarte la moda. Indiferent de culoarea, ele creează efectul unor sâni mai mari.
7. Joacă-te cu imprimeurile!  Alege haine cu tot felul de imprimeuri pe care să le combini în aşa fel încât să distragi atenţia de la pieptul tău.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates