Social Icons

sâmbătă, 1 septembrie 2012

Paparazzi şi vedete (10)

„Viaţa nu înseamnă să aştepţi ca furtunile să treacă, ci să înveţi să dansezi în ploaie.” 
Porţia săptămânală de ştiri despre vedete vă aşteaptă.


Ryan Gosling trece în spatele camerei. Vezi cu ce film debutează ca regizor
Este unul dintre cei mai apreciaţi actori de la Hollywood şi unul din sex-simbolurile acestuia, cu nenumărate apariţii în revistele gossy şi în topurile celor mai admirate staruri. Însă Ryan Gosling, canadianul de 31 de ani ce-şi umple timpul liber cu muzica şi administrarea restaurantului său în stil marocan, Tagine, vrea să cucerească încă o treaptă profesională, aceea de regizor. Comunicatul de presă preluat de CinemaBlend.com descrie proiectul său, intitulat How To Catch a Monster, „un basm modern”, cu elemente „fantasy-noir”. În centrul poveştii, descrisă pe fundalul unui oraș parcă din altă lume, se află mama singură a doi copii, Billy (interpretată de Christina Hendricks, actriţa din Drive şi Mad Man), care este atrasă într-o lume a întunericului şi macabrului atunci când unul din băieţii săi descoperă o cărare secretă ce duce spre un oraş aflat sub ape. Atât Billy, cât şi Bones, sunt forţaţi să dezlege misterul, pentru a asigura supravieţuirea familiei. Scenariul îi aparţine tot lui Gosling, care va servi şi ca producător al peliculei, alături de Marc Platt şi Adam Siegel (Drive, Scott Pilgrim vs. The World). Actorul a terminat recent filmările la noul producţie a lui Nicolas Winding Refn, Only God Forgives, dar şi la proiectul muzical, încă neintitulat, al lui Terrence Malick. Filmările la How to Catch a Monster sunt programate să înceapă în primăvara lui 2013, ceea ce va pune o vreme pe tuşă implicarea sa în remake-ul lui Logan's Run.

 
Interpretarea lui Anne Hathaway din Les Misérables, “copleşitoare”
Actriţa Anne Hathaway a fost lăudată de regizorul lui Les Misérables, Tom Hooper (The King’s Speech), care a declarat că prestaţia ei în film a fost „copleşitoare”.  Într-un interviu acordat MTV News, acesta a spus că a văzut multe actriţe consacrate la casting-ul pentru rolul lui Fantine, însă este bucuros că s-a oprit la Hathaway, care are o legătură personală cu personajul. „Competiţia a fost de necrezut… Era ca şi cum o jumătate de duzină dintre cele mai mari vedete de film de pe planetă îşi doreau nebuneşte rolul. Cred că alegerea finală, cea a lui Anne, a fost un moment grozav şi cel în care s-a făcut, cumva, dreptate, având în vedere că atunci când era mică mama ei a fost rezerva pentru rolul lui Fantine în turneul piesei de teatru”. Regizorul a explicat apoi în ce constă talentul extraordinar al lui Hathaway şi de ce îi a admirat dăruirea exemplară pentru partitura lui Fantine, ce a făcut ca scenele finale să fie extrem de reuşite: „Când o auzi cum cântă I Dreamed a Dream, te simţi minunat. Această interpretare te lasă fără suflare. În ziua în care am filmat această scenă, toată echipa de filmare era în extaz”. „A avut parte de o călătorie extrem de dură şi intensă. S-a oferit să îşi taie părul, pentru că asta i se întâmplă personajului şi a fost suta la sută dedicată în a duce până la capăt munca începută, pentru care s-a documentat impecabil. Nu cred că am lucrat vreodată cu un actor mai bine pregătit în cea ce priveşte cantitatea de timp, e vorba de mai multe luni de zile, rezervată pregătirii pentru un rol”. Într-un interviu acordat anterior, Anne Hathaway mărturisea că momentul în care şi-a scurtat atât de mult părul pentru Les Misérables – cu lansarea în luna decembrie a acestui an – a fost unul extrem de greu de suportat şi că multe zile după eveniment s-a simţit de neconsolat.


Actriţa Tori Spelling, Donna din Beverly Hills, 90210 a născut un băiat

Tori Spelling a născut, joi seara, un băiat, Finn Davey, acesta fiind cel de-al patrulea copil al actriţei cu soţul său, Dean McDermott. Tori Spelling a anunţat fericita veste printr-o postare pe site-ul său. În acelaşi mesaj, actriţa a anunţat că numele celui de-al patrulea copil al său este Finn Davey McDermott. Tori a confirmat că este însărcinată cu cel de-al patrulea copil în luna martie, la cinci luni după ce născuse o fetiţă. "Dean, Liam, Stella, Hattie şi cu mine suntem încântaţi să vă anunţăm că un alt mic McDermott este pe cale să vină pe lume!", a scris la momentul respectiv, pe site-ul său, actriţa. "Suntem cu adevărat binecuvântaţi că un alt înger ne-a găsit", a mai scris ea la momentul respectiv. Tori Spelling, în vârstă de 39 de ani, şi Dean McDermott, în vârstă de 45 de ani, s-au căsătorit în mai 2006, în cadrul unei ceremonii pe o insulă privată din Fiji, cu puţin timp înainte de moartea tatălui actriţei, producătorul de televiziune Aaron Spelling. Actriţa a născut-o pe Hattie, mezina cuplului, în octombrie 2011. Cei doi mai au împreună o fetiţă, Stella Doreen, născută în mai 2008, şi un băieţel, Liam Aaron, care s-a născut în martie 2007. De asemenea, Dean McDermot are un fiu, Jack, în vârstă de 12 ani, şi o fiică adoptată, în vârstă de cinci ani, din prima căsătorie. Tori Spelling şi Dean McDermot erau căsătoriţi cu alte persoane când s-au întâlnit pe platourile de filmare ale producţiei de televiziune "Mind Over Murder", în Ottawa, Canada, în vara anului 2005. Tori a interpretat, timp de zece ani, rolul Donna în serialul "Beverly Hills, 90210", produs de studiourile Fox. De asemenea, ea a apărut în filme precum "Scary Movie 2" şi "Troop Beverly Hills". În 2008, ea a anunţat că a semnat pentru a juca într-un spin off inspirat din serialul "Beverly Hills, 90210". În prezent, cuplul apare în reality show-ul "Tori & Dean: sTORIbook Weddings",


O nouă lovitură grea pentru Kristen Stewart la o lună după despărţirea de Robert Pattinson: părinţii actriţei divorţează după 27 de ani de căsătorie
Kristen Stewart nu are deloc noroc în ultima perioadă. După despărţirea de iubitul ei Robert Pattinson, actriţa a mai primit o lovitură dureroasă chiar din partea familiei. La  o lună după ce a recunoscut că l-a înşelat pe Robert Pattinson cu Rupert Sanders, regizorul filmului Snow White and The Huntsman, vedeta seriei Twilight a primit încă o veste tristă: mama sa Jules Stewart a decis să divorţeze de soţul ei. Părinţii vedetei au decis să pună capăt căsătoriei, după 27 de ani. Conform celor de la TMZ, Jules Stewart ar fi depus deja actele de divorţ, motivul fiind "diferenţe ireconciliabile", cei doi fiind separaţi de pe 15 iunie 2012.  Atât Jules cât şi John Stewart lucrează în industria filmului: mama lui Kristen este scenaristă şi regizoare şi a colaborat o lungă perioadă cu cei de la Fox, în timp ce tatăl ei este producător şi regizor de teatru. Ultimele săptămâni au fost copleşitoare pentru Kristen, care a fost devastată de despărţirea de iubitul ei, Robert Pattinson. Scandalul încă ţine prima pagină a tabloidelor, iar apropiaţii actriţei susţin că aceasta se simte vinovată şi regretă ceea ce a făcut: "Nu doarme, plânge într-una şi speră să fie iertată, regretă enorm gestul pe care l-a făcut" au declarat surse pentru revista US Weekly. Kristen se fereşte în continuare să apară în public, nu a apărut la nici un eveniment pentru promovarea noului ei film, On The Road şi se pare că face faţă cu greu valului de ură venit din partea fanilor Twilight. Robert Pattinson a ieşit devastat în urmă scandalului de infidelitate creat de fosta sa iubită, Kristen Stewart. Aceasta a fost surprinsă de fotografi în ipostaze intime cu Rupert Sanders, regizorul filmului Snow White and The Hunstsman, în care actriţa a fost eroina principală. La scurt timp după apariţia pozelor, atât Rupert Sanders cât şi Kristen Stewart au trimis comunicate oficiale în care îşi cereau scuze pentru gestul lor, iar Stewart marturisea că îl iubeşte pe Robert Pattinson şi că îi pare rău că l-a rănit. Robert Pattinson şi Kristen Stewart au format până luna trecută unul dintre cele mai meditatizate cupluri din lume, idolii a milioane de fani, dar şi una dintre cele mai bogate perechi de la Hollywood. Dacă fosta sa iubită se ascunde de ochii presei, Robert Pattinson este mai curajos, a acceptat să ofere două interviuri televizate, cariera sa pare să înflorească odată cu lansarea noului film Cosmopolis, iar fanii din întreaga lume îl simpatizează, în timp ce pe Kristen o ridiculizează. Însă, cei doi vor fi nevoiţi să se întâlnească la premierele ultimului film din seria Twilight, Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II. Conform contractului, cei doi trebuie să îndeplinească condiţiile şi să se afişeze împreună pe covorul roşu.


Emma Watson în Glamour US
În noul număr Glamour US Emma Watson promovează noua peliculă "The Perks of Being a Wallflower" şi vorbeşte despre rolul ei dar şi despre cât de superficiale pot fi relaţiile dintre actori. În poza de pe copertă Emma poartă o rochie creată de Nina Ricci, sutien Stella McCartney şi pantofi Alexander McQueen.
Despre faptul că s-a tuns scurt după Harry Potter: Majoritatea băieţilor m-au întrebat atunci: De ce ai făcut asta? Dar nu am avut niciodată atâta încredere în mine ca în acea perioadă în care am avut părul scurt.
Despre filmul The Perks of Being a Wallflower: Am văzut filmul şi a fost foarte emoţionant! Trebuie să recunosc că am plâns la prima vizionare.
Despre personajul pe care îl interpretează în film: Sam este atât de reală. Are complexele ei şi un trecut. Dar este foarte umană şi credibilă şi asta m-a determinat să o interpretez. Există în ziua de azi atâtea roluri de adolescenţi care nu prezintă ce înseamnă să fii cu adevărat adolescent.
Despre relaţiile cu alţi actorii: Încerc să nu fac asta. Nu am încercat niciodată să încep o relaţie cu cineva pe platourile de filmare sau să-mi fac un cerc de prieteni printre actori, pentru că este dificil şi superficial. Majoritatea băieţilor cu care m-am întâlnit sunt colegii mei de universitate.


Prima poză cu Nina Dobrev în “The Perks of Being a Wallflower”
Sunt convinsă că vă este dor să auziţi ceva nou cu Nina Dobrev mai ales acum, când serialul este încă în vacanţă. Actriţa de 23 de ani s-a implicat anul acesta într-un proiect cinematografic "The Perks of Being a Wallflower"  în care joacă rolul lui Candace, sora lui Charlie. Nu ştiu în ce măsură filmul va respecta conţinutul cărţii dar, în  The Perks of Being a Wallflower Candace este bătută de iubitul ei aşadar, chiar dacă este vorba de un rol secundar, va fi unul destul de dificil pentru Nina.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates