Social Icons

joi, 20 septembrie 2012

Lanvin redifeneşte noţiunea de accesoriu statement! Bijuterii opulente pentru toamna 2012




Lanvin o să îţi dea peste cap tot ce ştiai despre “mai mare este mai bine”. Bijuteriile au apărut pe catwalk-ul Lanvin toamnă-iarnă 2012 şi după cum poţi observa XXL chiar atrage atenţia.
Nu ai cum să ratezi această colecţie de coliere spectaculoase marca Lanvin, de inspiraţie barocă, care au strălucit pe gâtul modelelor din cadrul show-ului şi care acum sunt disponibile pentru a fi cumpărate pe site-ul Lanvin. Colecţia de bijuterii “Barbara” – denumită după una dintre cele mai bogate femei din America anilor '40, Barbara Huton – face parte din colecţia aniversară a lui Alber Elbaz, care se află de un deceniu la cârma Lanvin.
La fel cum colecţia personală a icon-ului Barbara Hutton este recunoscută pentru piesele fabuloase, cea mai recentă colecţie de accesorii Lanvin este făcută pentru a pune în evidenţă trupuri de dive. Aceste coliere statement sunt una dintre tendinţele noului sezon, iar cu ele poţi să evidenţiezi o rochie la un cocktail, un pulover în viaţa de zi cu zi sau chiar un simplu tricou.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates