Social Icons

sâmbătă, 8 septembrie 2012

Paparazzi şi vedete (11)

Săptămâna aceasta s-au petrecut multe în lumea mondene, au avut loc multe evenimente despre care voi trebuie să ştiţi...aşadar luaţi-vă un suc şi haideţi să vedem împreună cine ce a făcut.

“On the Road” a avut premiera la Festivalul de Film de la Toronto
După ce a avut premiera mondială în luna mai @Cannes, drama “On the Road” a fost lansată şi în cadrul Festivalului de Film de la Toronto, manifestare ajunsă la cea de-a 37-a ediţie şi desfăşurată între 6 şi 16 septembrie. Evenimentul a avut loc ieri seara @ Ryerson Theatre, iar în centrul atenţiei a fost cu siguranţă actriţa americană Kristen Stewart (23 de ani), care a marcat astfel prima ei apariţie publică după scandalul mediatic provocat de faptul că l-a înşelat pe britanicul Robert Pattinson (26 de ani) cu regizorul producţiei “Snow White and the Huntsman”. Etalând o rochie Zuhair Murad şi pantofi Jimmy Choo pe covorul roşu, Kristen a refuzat să vorbească despre viaţa ei personală.
La premieră au fost prezenţi şi colegii lui Kristen din “On the Road”, actorii americani Kirsten Dunst (30 de ani) şi Garrett Hedlund (27 de ani). La rândul ei, blondina a ales o rochie Christian Dior şi bijuterii Swarovski pentru această ocazie.

Clipe de coşmar pentru Nicole Scherzinger
Fosta membră a trupei PussyCat Dolls, Nicole Scherzinger a trecut prin momente terifiante, ea asistând la accidentul pe care iubitul ei, Lewis Hamilton l-a avut pe pista de circuit pe care concura. Din fericire, piloţii au scăpat nevătămaţi, însă maşinile lor au fost complet distruse, cei patru fiind nevoiţi să abandoneze cursa. Imediat după acest incident, Nicole Scherzinger a postat un mesaj pe pagina ei de Twitter prin care şi-a anunţat fanii că totul s-a terminat cu bine şi că este în continuare alături de iubitul ei.

Seal o acuză pe Heidi Klum de infidelitate
Cântăreţul o acuză pe fosta lui soţie, Heidi Klum, de care s-a despărţit în ianuarie 2012, că l-ar fi înşelat cu bodyguardul ei. Idila extra-conjugală a lui Heidi Klum s-ar fi produs cu puţin timp înainte ca ea şi soţul ei, Seal, să se despartă. Supermodelul de origine germană nu recunoaşte însă că ar fi fost infidelă, susţinând că acuzaţiile fostului ei soţ sunt false. În timpul unei vacanţe recente în Sardinia, Heidi a fost fotografiată în ipostaze intime alături de Martin Kristen, care este bodyguardul ei de aproape patru ani. Întrebat ce părere are despre presupusa relaţie dintre fosta lui soţie şi Kristen, Seal a declarat: "Să fiu sincer, dacă e să apară altcineva în vieţile copiilor mei, aş prefera să fie un chip familiar". "Cred că nu m-am aşteptat la ceva mai bun din partea lui... Aş fi preferat însă ca Heidi să arate că are mai multă clasă şi să aştepte cel puţin să divorţăm înainte să se implice în relaţie", a mai adăugat Seal. "Dar acum cred că aveţi cu toţii răspunsul pe care îl căutaţi de şapte luni", a mai spus Seal, referindu-se la motivul divorţului lor. Ca răspuns la declaraţiile fostului ei soţ, Heidi Klum a declarat într-un alt interviu: "E trist că Seal a reacţionat la nişte acuzaţii false". Surse din anturajul supermodelului spun că bodyguardul Martin Kristen este pentru ea "confidentul ei numărul 1". În ianuarie 2012, Heidi Klum şi Seal au anunţat că divorţează, după şapte ani de relaţie în care şi-au reînnoit jurămintele la fiecare aniversare a căsniciei. Cei doi s-au cunoscut în perioada în care Heidi era însărcinată cu Leni, al cărei tată biologic este omul de afaceri Flavio Briatore. În 2009, Seal a adoptat-o oficial pe Leni, iar cuplul mai are împreună trei copii biologici.
 Adele: Primele imagini cu burtică de gravidă

Adele a fost surprinsă de fotografii de la People pe străzile Londrei, alături de logodnicul său, Simon Konecki. Deşi de când este însărcinată cântăreaţa a evitat să iasă în public, însă  iată că în cursul zilei de ieri Adele şi-a arătat burtica de gravidă. ”Sunt încântată să vă anunţ că Simon şi cu mine vom avea primul nostru copil”, a anunţat Adele, în luna iunie. “Am vrut să aflaţi acest lucru direct de la mine, şi, evident, sunt entuziasmată peste măsură”, a adăugat ea la acel moment. În ceea ce priveşte verigheta ce o caută toată lumea pe mâna lui Adele, aceasta nu există, vedeta dezminţind toate zvonurile conform cărora acesta s-ar fi căsătorit în secret la începutul săptămânii trecute. “Nu m-am măritat…ZZZzzz”, a postat vedeta pe  contul său de Twitter.
 Surorile lui Robert Pattinson nu sunt de acord cu o posibila împăcare cu Kristen Stewart

Surorile lui Robert Pattinson nu sunt de acord cu o posibilă împăcare dintre acesta şi Kristen Stewart. Lizzy şi Victoria Pattinson l-au avertizat pe Robert că, dacă se va împăca din nou cu Kristen, aceasta l-ar putea înşela din nou. "L-ar ucide dacă s-ar împăca cu Kristen. Lizzy şi Victoria sunt afectate de faptul că Robert a fost rănit şi sunt ruşinate mai ales de felul în care întreaga poveste a fost prezentată în presă", a declarat o sursă pentru RadarOnline.com. Aceeaşi sursă a mai precizat că Lizzy şi Victoria îi recomandă fratelui lor să se întoarcă pe platorile de filmare şi să se bucure de avantajele vieţii de burlac. Relaţia dintre Robert Pattinson şi Kristen Stewart a luat sfârşit în urmă cu aproape două luni, când acesta a aflat că a fost înşelat cu Rupert Sanders, regizorul peliculei "Snow White and the Huntsman" în care actriţa deţinea rolul principal.
Britney Spears și Jason Trawick: cine a făcut primul pas în povestea lor de dragoste

Jason Trawick, logodnicul lui Britney Spears, recunoaște că atunci când vine vorba de romantism Britney este cea care face primul pas. Britney Spears și Jason Trawick formează un cuplu din mai 2010, pe vremea când el era impresarul ei. Între timp, Jason a renunțat la această ocupație pentru a se concentra amândoi mai bine la relația lor amoroasă. "A fost în felul următor: pur și simplu s-a întors spre mine, eram față-n față și…", începe Jason să povestească, dar este întrerupt de Britney: "Prea multe detalii, dragă. A fost frumos, spune doar atât". Cântăreața în vârstă de 30 de ani se simte bine în relația ei - drept dovadă s-a și logodit cu fostul ei impresar, în decembrie 2011 - însă recunoaște că nu se simte la fel de bine și sub lumina reflectoarelor. "Iubesc blugii și tricourile, sunt un băiețel în inima mea", spune Spears, deși recent a postat poze pe Twitter cu ea în costume de baie. "Îmi este foarte greu să fiu ca și Kim Kardashian, să port machiaj în fiecare zi sau de fiecare dată când ies din casă", a declarat cântăreața, adăugând: "Am renunțat să mă enervez când cineva scrie lucruri urâte despre mine. A trecut perioada aia, acum mă simt bine cu mine însămi". Britney Spears a mai fost căsătorită de doua ori: prima dată în 2004, cu Jason Allen Alexander - o căsnicie care a durat doar... 55 de ore - apoi cu dansatorul Kevin Federline, din 2004 până în 2006, cei doi având împreună doi copii.
Vedete pe covorul roşu @MTV Video Music Awards 2012

Staples Center din Los Angeles a găzduit ieri seară cea de-a 29-a ediţie a galei MTV Video Music Awards, ceremonie în cadrul căreia sunt premiate cele mai bune videoclipuri ale anului. Printre vedetele prezente la eveniment s-a numărat şi celebra Rihanna, cântăreaţa originară din Barbados câştigând marele trofeu Video Of The Year pentru piesa “We Found Love”. Renunţând din nou la extensii în favoarea unei coafuri pixie, look pe care l-a afişat în premieră @MTV VMA 2012, RiRi a purtat o rochie albă Adam Selman pe covorul roşu. Artista şi-a completat ţinuta cu o pereche de sandale nude Manolo Blahnik, inele Jacquie Aiche şi cercei Neil Lane.
Also there: Nicki Minaj
Katy Perry (rochie Elie Saab)
Alicia Keys (rochie Alexandre Vauthier, sandale Gucci şi bijuterii Repossi)
Regina Spektor, Demi Lovato (ţinuta Topshop) & Ke$ha
Ezra Miller si Emma Watson (ţinuta Peter Pilotto şi sandale Tom Ford)
Miley Cyrus (rochie Emilio Pucci, plic Edie Parker şi bijuterii Lorraine Schwartz)
Kat Graham (încălţări Ruthie Davis)
Rita Ora (ţinuta Emilio Pucci, plic Jimmy Choo şi pantofi Christian Louboutin)
Holland Roden (rochie Pamella Roland şi pantofi Giuseppe Zanotti), Zoe Saldana (ţinuta Salvatore Ferragamo) şi Elizabeth Reaser
Taylor Swift (costum J. Mendel, sandale Tom Ford şi bijuterii Lorraine Schwartz)
Pink (rochie Stella McCartney, pantofi Giuseppe Zanotti şi bijuterii Loree Rodkin) & Carey Hart
Lista completa a câştigătorilor MTV Video Music Awards 2012:
Video Of The Year: Rihanna – “We Found Love”
Best Male Video: Chris Brown – “Turn Up The Music”
Best Rock Video: Coldplay- “Paradise”
Best Hip-Hop Video: Drake featuring Lil Wayne – “HYFR”
Best Female Video: Nicki Minaj- “Starships”
Best Video With A Message: Demi Lovato – “Skyscraper”
Best Electronic Dance Music Video: Calvin Harris – “Feel So Close”
Best Art Direction: Katy Perry – “Wide Awake”
Best Choreography: Chris Brown – “Turn Up The Music”
Best Cinematography: M.I.A. – “Bad Girls”
Best Editing: Beyonce – “Countdown”
Best Visual Effects: Skrillex – “First Of The Year (Equinox)”
Best Direction: M.I.A. – “Bad Girls”
Most Share-Worthy Video: One Direction – “What Makes You Beautiful”
Best Pop Video: One Direction – “What Makes You Beautiful”
Best New Artist: One Direction – “What Makes You Beautiful”


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates