Social Icons

miercuri, 19 septembrie 2012

Machiajul smokey eyes




Cum se realizează machiajul preferat al celebrităţilor. Seducător şi extravagant, smokey eyes este un machiaj intens, preferat de majoritatea celebrităţilor. Permanent în tendinţe, subliniază privirea şi se adaptează foarte uşor într-o ţinuta de ocazie. Se realizează în câţiva paşi simpli şi garantează o apariţie de efect:
 
Pasul 1: Alege un fond de ten cu putere mare de acoperire
 Chipul trebuie să aibă un aspect mat, lipsit de impurităţi. Estompează imperfecţiunile cu un corector potrivit, într-o nuanţă apropiată pielii, apoi aplică fondul de ten cu un burete sau cu o pensulă specială. Alege un produs hidratant, rezistent la transfer cu o putere mare de acoperire. Fixează machiajul fetei cu o pudră pulbere, insistând în zona T şi sub ochi.
 
Pasul 2: Combină culorile potrivite
 Smokey eyes a devenit un machiaj versatil. Nuanţele clasice fumurii au fost înlocuite treptat de culori diferite precum albastru, violet, lila, roz sau maro. Dacă îţi doreşti să rămâi fidelă clasicului smokey eyes, îl poţi realiza foarte uşor combinând culorile potrivite. Începe machiajul pleoapei aplicând un primer, aşteaptă să se usuce apoi conturează marginea pleoapei cu un dermatograf negru. Nu trebuie să îţi faci probleme dacă linia ta nu este perfect dreaptă. Estompează-o cu o pensula către coltul exterior şi va căpăta imediat un aspect fumuriu. Conturează în acelaşi mod şi pleoapa inferioară, prelungind uşor colţul în exterior. Urmează primul strat de fard. Întinde pe toată suprafaţa pleoapei mobile un fard gri închis şi întinde-l foarte bine. Oferă luminozitate privirii cu un fard mai deschis cu un ton, aplicat din colţul intern al ochilor către exterior. Omogenizează foarte bine trecerea de la o nuanţă la alta cu o pensulă moale. Dacă îţi doreşti un plus de intensitate, conturează şi pleoapa inferioară cu o tuşă fină de fard gri, apoi finisează-i aspectul cu vârful unui bureţel. Defineşte forma sprâncenelor şi fixează aspectul privirii cu două, trei straturi de mascara sau gene false.

 Pasul 3: Adaugă accente de culoare
 Adaugă un plus de culoare pomeţilor printr-un fard de obraz roz piersică. Pentru machiajul buzelor foloseşte un gloss transparent sau un ruj cremos nude perlat, care va conferi un plus de volum şi strălucire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates