Social Icons

vineri, 7 septembrie 2012

Carro are câteva poveşti

Primul se numeşte „Strange Love”. Rezumat: „Kamerin este o fată ce deţine un secret foarte mare. Michael este băiatul misterios cu un secret bine ascuns în timp ce se întâmplă când cei doi se întâlnesc pe o plajă. Iar flacăra din ei se aprinde şi ei devin controlaţi de puterea de atracţie? Ce se întâmplă când cei doi îşi dau seama că e mai mult decât atracţie fizică? Şi mai presus de toate vor putea rămâne împreună dacă îşi descoperă secretele unul în faţa celuilalt?” Îl găsiţi aici.

Al doilea se numeşte „Forever With You”. Rezumat: „Deşi ea nu ştie nimic el a făcut parte din trecutul ei şi îi va reprezenta şi speranţa din viitor… el e cel care mereu o salvează şi o menţine în viaţă în lumea întunericului în care ea a intrat fără să vrea. Iubire dintre ei întrece limitele şi luptă împreună contra oricui. Dar atunci  când apare Mark, un personaj din trecutul ei, care hotărăşte că ea trebuie să moară...toată lumea lor e dată peste cap.” Îl găsiţi aici.

Al treilea se numeşte „Cold blood”. Rezumat: „Căile destinului nu sunt mereu ceea cum vrem noi şi când la mijloc este şi supranaturalul o viaţă frumoasă se poate transforma în cel mai negru coşmar. Poate exista lumina în întuneric? Poate fii aprinsă flacăra iubiri în negura unei inimi de gheaţă? Un ordin dat de cineva, o misiune care trebuie îndeplinită şi o idilă imposibilă pot transforma un oraş liniştit într-un câmp de luptă şi viaţa unei fete într-un infern. Lupta începe fără voia ei chiar dacă miza e chiar viaţa lui Rose…Inamicul are mai multe atu-uri decât ar fi sperat, însă Rose deţine un as în mânecă de care nici măcar ea nu este conştientă.” Îl găsiţi aici.

Al patrulea se numeşte „Escape From the Darkness”. Rezumat: „Ea are viaţă normală...e o adolescentă rebelă care se hotărăşte să fugă de acasă şi nimereşte în braţele lui..el e îngerul întunecat care vrea să o protejeze de oricine, dar oare o va putea proteja şi de el însuşi?” Îl găsiţi aici.

Al cincilea se numeşte „Eternal Story”. Rezumat: „Povestea aceasta este un fel de jurnal...un jurnal ale cărui coperţi fermecate tocmai sunt deschise în faţa voastră. Fiecare pagină este o zi din viaţa ei...din viaţa plină de aventură, pericol, dragoste şi orgoliu a frumoasei contese a întunericului Nathaly du Carlisle.?” Îl găsiţi aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates