Social Icons

luni, 11 noiembrie 2013

3 exerciţii în faţa televizorului care ard 400 calorii

            1. Programul de încălzire ce precedă exerciţiile
Înainte de orice program de exerciţii este recomandată încălzirea. Exerciţiile de încălzire au rolul de a mobiliza sângele din depozite şi de a deschide vasele nutritive din muschi şi articulaţii, prevenind întinderile musculare, leziunile articulare şi chiar febra musculară!
      Pentru încălzire sunt recomandate exerciţii precum:
• alergare pe loc
• bicicleta statică
• exerciţii la stepper
      Este recomandat să faceţi aproximativ jumătate de oră încălzirea, având grijă să nu întrerupeţi deloc exerciţiile. Dacă obosiţi spre exemplu încetiniţi ritmul. Cea mai grea este în acest caz încălzirea prin alergare pe loc, aceasta arde cele mai multe calorii - în acest caz când obosiţi puteţi "merge pe loc".
            2. Exerciţii pentru coloană şi abdomen
      Exerciţiile pentru coloană şi abdomen sunt foarte utile pentru sănătatea, coloana vertebrală jucând rol nu doar în menţinerea poziţiei corpului, ci şi în sănătatea sistemului nervos. Ştiaţi că iniţial actualele exerciţii pentru abdomen au fost de fapt concepute pentru coloana vertebrală?
      Puteţi executa următorul exerciţiu: Vă întindeţi pe spate, cu braţele pe lângă corp şi picioarele îndoite la 90 de grade, cu vârfurile şi călcâiele alipite. Ridicaţi apoi bazinul de la podea fără a mişca vârfurile picioarelor (puteţi ridică şi călcâiele), braţele şi capul. Faceţi 50 astfel de ridicări, lente, rămănând în poziţia de ridicare maximă a bazinului preţ de 5 secunde.
            3. Exerciţii pentru coapse
      Exerciţiile pentru coapse au rolul de a scădea circumferinţa posteriorului, de a subţia coapsele şi totodată de a arde 300-400 de calorii. Cel mai indicat exerciţiu se efectuează astfel: Vă aşezaţi sprijinite în mâini şi genunchi, iar privirea înainte (la televizor ). Apoi ridicaţi unul din picioare spre lateral, menţinându-l îndoit de la genunchi. Reveniţi apoi în apropierea piciorului de bază însă fără a-l relaxa sau sprijini, apoi reluaţi ridicarea. Rămâneţi în poziţia maximă de ridicare 5 secunde. Faceţi 30 astfel de repetări pentru fiecare picior.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates