Social Icons

miercuri, 27 noiembrie 2013

3 secrete de frumuseţe pe care să le furi de la Miranda Kerr

       Pe lista supermodelelor noastre favorite Miranda Kerr ocupă un loc privilegiat. Şi asta nu doar pentru că modelul australian ne uimeşte cu fiecare dintre lookurile ei absolut impecabile dar şi pentru că soţia lui Orlando Bloom s-a transformat în ultima vreme într-un guru al vieţii sănătoase. Ne-a învăţat să ne începem ziua cu un pahar de apă cu lămâie, ne-a spus reţeta smoothie-ului care te încarcă de energie, ne-a arătat exerciţiile din cadrul orei ei de pilates şi ne-a dezvăluit lucrurile de care nu se desparte în nicio călătorie.
       A venit acum vremea să îi aflăm şi trucurile de frumuseţe! Şi spre uimirea noastră din ritualul ei de beauty fac parte câteva mici secrete pe care le putem pune şi noi foarte uşor în practică. Te-am făcut curiosă?
       Pentru şuviţe extraordinare, Miranda pune în practică o reţetă supersimplă furată chiar de la mama ei: un amestec miraculos de ulei de măsline şi suc de lămâie. „Cel puţin o dată pe săptămână amestec sucul de la o lămâie şi ulei de măsline şi aplic mixul pe toată lungimea părului, lăsându-l să acţioneze timp de 20 de minute, iar apoi îmi spăl părul.“
       Pentru o piele fără cusur, Miranda spune că secretul ei stă în… folosirea unui spray hidratant. Ea îl strecoară în geantă şi îl foloseşte zilnic, mai ales atunci când călătoreşte. Iată o alternativă perfectă mai ales pentru pielea uscată sau sensibilă, alături de mult apreciata apă termală. Şi desigur, să nu uităm că şi alimentaţia şi stilul de viaţă al Mirandei îşi pune amprenta pe felul în care îi arată pielea: ea evită, pe cât posibil, alimentele procesate.
       Crezul ei: Niciun produs cosmetic nu va face minuni dacă nu eşti fericită. Da, e atât de simplu! Şi dacă vei privi oricare dintre pozele surprinse de paparazzi vei observa că Miranda zâmbeşte permanent, transmiţând o atitudine pozitivă. „Bunica mea era de o frumuseţe înnăscută: când zâmbea lumina o cameră întreagă. Atunci când vorbeam despre frumuseţe, mama mea mi-a spus mereu să zâmbesc cât mai des: e un truc atât de simplu care poate să îţi schimbe complet imaginea.“

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates