Social Icons

duminică, 10 noiembrie 2013

Paparazzi şi vedete (52)

Porţia ta săptămânală de noutăţi din Showbiz.

Lady Gaga nu are timp de iubitul ei
Lady Gaga şi iubitul ei, actorul Taylor Kinney („The Vampire Diaries“, „Shameless“), au hotărât că este timpul ca relaţia lor să ia o pauză. Motivul? Programul mult prea încărcat al cântăreţei, care se dedică trup şi suflet proiectelor sale muzicale. O sursă apropiată cuplului a declarat că Taylor consideră că Gaga este măritată cu profesia ei şi că nu poate faţă acestui megastar, cu obsesiile şi alter-ego-urile sale. În ciuda faptului că o adoră, actorul se simte neglijat. Lady Gaga nu se opreşte niciodată din muncă – visează diferite outfit-uri pentru spectacolele sale, compune noi piese în duş. Cei doi abia ajung să petreacă o noapte împreună în fiecare lună. Cu toate acestea, poate că nu este totul pierdut pentru cei doi îndrăgostiţi. Gaga îşi doreşte ca relaţia lor de doi ani să funcţioneze în continuare şi speră să îşi elibereze programul după Ziua Recunoştinţei.

Kanye West, declaraţii în premieră despre relaţia lui cu Kim Kardashian
Sunt împreună din aprilie 2012, iar luna aceasta Kanye West şi Kim Kardashian şi-au anunţat logodna. Însă, de curând, rapperul a dezvăluit în cadrul unei emisiuni radio că s-a îndrăgostit de Kim în urmă cu şapte ani, când a văzut o fotografie cu ea şi Paris Hilton. „Pur şi simplu am ştiut că trebuie să fie a mea“, a declarat acesta. La scurt timp, cei doi s-au cunoscut şi au devenit foarte buni prieteni, însă relaţia lor romantică a început abia anul trecut. Kanye West şi Kim Kardashian au împreună o fetiţă de doar câteva luni, North West, pe care o alintă Nori. Deşi sunt entuziasmaţi de planurile pentru nuntă, aceştia s-au dovedit precauţi şi au hotărât să semneze un contract prenupţial şi să îşi separe bunurile. Mai mult, Kim a declarat că, după nuntă, va purta şi numele de familie al lui Kanye, urmând să devină Kim Kardashian West.

Jil Sander pleacă de la Jil Sander. A treia oară!
Fondatoarea casei de modă Jil Sander şi-a anunţat, la sfârşitul lunii octombrie, decizia de a se retrage (dinnou) de la conducerea casei care îi poartă numele. Nu e prima dată când Jil Sander decide să se retragă din poziţia de director de creaţie al casei care îi poartă numele; doar că de data aceasta motivul invocat este unul „personal“. „Creaţiile ei uimitoare şi remarcabila putere de a lucra cu întreaga echipă au fost definitorii pentru casa de modă“, declara Alessandro Cremonesi, directorul executiv al companiei. Jil Sander, în vârstă de 70 de ani, a părăsit prima dată casa de modă care îi poartă numele în 2001, la un an după ce pachetul majoritar de acţiuni a fost vândut către grupul Prada. Locul ei ca director de creaţie a fost luat atunci de Milan Vukmirovic (ulterior devenit designer al casei italiene Trussardi), însă popularitatea brandului începuse să scadă. Astfel, Jil Sander a revenit în poziţia de designer în 2003. Din cauza neînţelegerilor cu managementul Prada, Jil Sander pleacă din nou, în 2004, locul ei fiind luat de creativul belgian Raf Simons, în 2005. Cum Simons a fost numit director de creaţie la Dior în 2012 (un pas incredibil pentru belgian), Jil Sander a revenit în fruntea casei de modă şi a revenit cu câteva colecţii interesante. Acum, Jil spune că pleacă din motive personale, iar ultima sa colecţie a fost prezentată la Milano (pentru primăvară-vară 2014); următoarele colecţii vor fi elaborate in-house, de departamentul de creaţie al casei de modă.

Robert Pattinson a cântat în duet cu Katy Perry
Se pare că înregistrarea ar fi fost făcută prin 2008, exact în perioada în care circulau zvonurile privind o legătură amoroasă între ei. Între Robert Pattinson şi Katy Perry s-a stabilit o frumoasă relaţie de prietenie încă de acum câţiva ani, când presa a speculat că cei doi ar fi împreună. Cu toate acestea, zvonurile nu au fost niciodată confirmate. Cântăreaţa a devenit soţia lui Russel Brand (chiar dacă mariajul lor nu a rezistat nici măcar un an şi jumătate), în timp ce Pattinson s-a cuplat cu Kristen Stewart, partenera sa din „Twilight“. De curând, un filmuleţ cu cei doi făcând karaoke într-un bar din California a început să circule pe Internet. Se pare că înregistrarea ar fi fost făcută prin 2008, exact în perioada în care circulau zvonurile privind o legătură amoroasă între aceştia. Robert Pattinson şi Katy Perry s-au distrat de minune la ziua de naştere a unui prieten comun şi au interpretat melodia „I’ll Make Love To You“ a celor de la Boyz II Men, fiind foarte apropiaţi. Şi chiar dacă ea este una dintre cele mai apreciate cântăreţe internaţionale, iar actorul a cochetat cu muzica în trecut, prestaţia lor la karaoke a fost una modestă şi învăluită în... aburii alcoolului.


Ashton Kutcher se logodeşte!
Imediat după ce se va pronunţa divorţul de actriţa Demi Moore, Ashton Kutcher îşi va oficializa logodna cu Mila Kunis, cel mai probabil săptămâna viitoare. După o relaţie care a început cu mai mult de un an în urmă, Ashton Kutcher va putea în sfârşit să o ceară în căsătorie pe iubita sa, Mila Kunis, în vârstă de 30 de ani, cel mai devreme săptămâna viitoare. Starul american a fost "blocat" în ultimii doi ani într-o serie de negocieri intense cu fosta sa soţie, Demi Moore, iar divorţul lor este pe punctul de a fi finalizat. Ashton şi Demi, în vârstă de 50 de ani, care are o avere de 150 milioane de dolari, au ajuns în sfârşit la un acord de divorţ, după negocieri intense şi îndelungate. În ciuda faptului că este deja foarte bogată, Demi Moore va primi o parte din averea starului serialului "Doi bărbaţi şi jumătate", estimată la multe milioane de dolari, dar şi acţiuni la unele dintre companiile din domeniul tehnologic pe care le-a înfiinţat Ashton Kutcher. Demi Moore şi Ashton Kutcher nu au semnat un contract prenupţial şi s-au căsătorit în septembrie 2005. Ashton Kutcher a depus actele de divorţ în decembrie 2012, la un an după despărţirea cuplului. La rândul ei, Demi Moore a invocat motivul "diferenţelor ireconciliabile" în documentele oficiale depuse la tribunal, în martie 2013, în care a precizat că s-a despărţit de Ashton Kutcher pe 17 noiembrie 2011. Potrivit unei surse citate de tabloidul The Sun, Ashton abia aşteaptă pronunţarea divorţului, pentru a putea să o ducă pe iubita sa actuală, Mila Kunis, într-o vacanţă în Hawaii. "Amândoi sunt foarte fericiţi că documentul a fost semnat, iar Ashton este de acum liber să o ceară în căsătorie pe Mila. Amândoi vor să se căsătorească şi să aibă copii", a spus aceeaşi sursă.

Kristen Stewart şi Robert Pattinson din nou împreună?
Deşi nu a confirmat nimeni că Robert Pattison şi Kristen Stewart s-au împăcat, noile ipostaze în care cei doi au fost surprinşi îi duc pe fani în eroare. Aşadar, indiferent dacă şi-au reluat relaţia amoroasă sau nu, cert este că Kristen şi Robert au început să petreacă mult timp împreună, în spatele uşilor închise. De exemplu, ieri cei doi foşti sau actuali iubiţi au petrecut patru ore într-o casă din Beverly Hills, încercând cu disperare să evite paparazii. Mai mult, actriţa le-a arătat fotografilor semne obscene ca o dezaprobare faţă de atitudinea lor.

Christina Ricci a spus "da"
Christina Ricci s-a căsătorit cu cameramanul James Heerdegen, în cadrul unei ceremonii restrânse, organizată sâmbătă la New York, informează people.com. Actriţa, în vârstă de 33 ani, a purtat o rochie de mireasă Givenchy din tul de mătase albă, cu aplicaţii de dantelă Chantilly şi paspoal de satin, brodată cu perle minuscule. Vălul de mireasă a fost de asemenea din tul alb, cu aplicaţii de dantelă Chantilly. Ceremonia a avut loc la Manhattan's Harold Pratt House & Peterson Hall, un conac vechi de aproape un secol. La eveniment au participat membrii familiei şi apropiaţi ai celor doi. Christina l-a cunoscut pe James pe când filma pentru sitcomul "Pan Am", logodnicul ei fiind pe atunci asistent de cameră. Cei doi şi-au făcut publică relaţia în februarie 2012. "Faptul că am ajuns să spun «logodnic» în loc de «prieten» este cel mai plăcut lucru (de când suntem împreună). Abia aştept să spun cuvântul «soţ»", a declarat Christina Ricci revistei People, în luna iulie. În 2009, Christina a rupt logodna cu actorul Owen Benjamin. Ea declara pe atunci că bărbatul ideal este pentru ea "o persoană amuzantă şi inteligentă, cu care să-i placă să-şi petreacă timpul".

Drew Barrymore este însărcinată cu al doilea copil
Drew Barrymore este din nou însărcinată, după cum confirmă sursele apropiate ale actriţei dar şi reprezentanţii ei oficiali. Acesta va fi cel de-al doilea copil al cuplului Barrymore – Kopelman. Cei doi mai au o fetiţă, Olive, în vârstă de un an şi o lună. Chiar dacă a durat ceva timp până când un reprezentant al actriţei a confirmat vestea, au existat mai multe indicii care ne-au făcut să credem că aceasta aşteaptă un copil. Drew a apărut la LACMA Art + Film Gala purtând o rochie lungă şi vaporoasă care îi ascunde burtica şi luna trecută actriţa a declarat în cadrul show-ului lui Jay Leno că îşi doreşte foarte mult să rămână însărcinată.

Kerry Washington, actriţa din serialul „Scandal”, este însărcinată
Actriţa în vârstă de 36 de ani şi jucătorul de fotbal s-au căsătorit în luna iunie, sărbătorind acest eveniment printr-o nuntă simplă în Hailey, Idaho. Conform People’s Magazine cuplul este foarte entuziasmat de această veste, iar fericirea lor se pare că va fi răsplătită în primăvară. Aşteptăm confirmarea din partea reprezentanţilor actriţei.
Olivia Wilde şi Jason Sudeikis vor deveni părinţi
“Sunt foarte fericiţi”, a declarat un prieten apropiat cuplului. “Sunt foarte încântaţi că familia lor va avea un membru nou”. Cei doi s-au cunoscut în 2011 pe platourile de filmare ale emisiunii “Saturday Night Live” şi în luna ianuarie a acestui an s-au logodit. Wilde, în vârstă de 29 de ani, a mai fost căsătorită cu regizorul Tao Ruspoli.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates