Social Icons

luni, 15 aprilie 2013

Cum să îţi faci unghiile cu modelul steagului Marii Britanii


Nu te poţi numi o femeie cochetă şi îngrijită dacă nu ai grijă în mod corespunzător de unghiile tale. O manichiură frumos realizată nu doar că va crea o impresie bună despre tine, dar te va ajuta să te simţi mai încrezătoare şi mai frumoasă. În ultimii ani, îngrijirea unghiilor sau tăierea şi modelarea lor a devenit o arie din ce în ce mai dezvoltată. Majoritatea saloanelor de cosmetică acordă o atenţie sporită manichiurii, iar doamnele şi domnişoarele sunt mult mai atente când vine vorba despre îngrijirea lor.
Floricele, modele abstracte, steaguri... modelele pe care le poţi folosi pentru a-ţi înfrumuseţa unghiile sunt nelimitate, iar noi vrem să îţi arătăm cum îţi poţi picta Union Jack-ul, sau drapelul Marii Britanii, cu ajutorul ojei. Pentru a duce la bun sfârşit manichiură ai nevoie de: lac de unghii incolor, lac de unghii albastru închis, roşu şi alb, hârtie cerată, foarfece, pensetă şi pilă.
Cum trebuie să procedezi?
1. Alege modelul. Noi îţi vom explica modul de realizare al steagului Marii Britanii, dar poţi folosi tehnica pentru a crea şi alte modele.
2. Taie o bucată destul de mare de hârtie cerată şi foloseşte oja de culoare albastră pentru a crea forma unei unghii. Foloseşte ojă din belsug, deoarece în acest fel modelul se va dezlipi mai uşor de pe hârtie. După ce ai desenat această bază, aşteaptă ca stratul de ojă să fie complet uscat înainte de a adăuga altă culoare.
3. În momentul în care baza este uscată, fă o steluţă din cinci linii albe pe fiecare "unghie" albastră. Aşteaptă din nou să se usuce.
4. Nu în ultimul rând, realizează în mijlocul fiecărei stele o altă steluţă mai mică, de data aceasta de culoare roşie. Aşteaptă să se usuce.
5. În timpul în care aştepţi ca modelele de pe hârtia cerată să poată fi desprinse, aplică oja de bază, cea albastră, pe unghii.
6. După ce s-au uscat şi unghiile, foloseste penseta şi desprinde modelele de pe hârtia cerată cu atenţie.
7. Aplică un strat de lac incolor pe unghie şi apoi lipeşte modelul. Cu marginea pilei decupează surplusul de ojă.
8. Nu aplica un alt strat de lac incolor deasupra, înturcât rişti să strici modelul.
Ai mai jos un filmuleţ în care îţi este explicat fiecare pas în parte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates