Social Icons

duminică, 28 aprilie 2013

Tot ce trebuie să ştii despre machiajul semipermanent: ce este, cum se face şi cât costă



Machiajul semipermanent este considerat o soluţie simplă şi eficientă, care te poate salva de un ritual zilnic ce consumă timp preţios. Este un trend care începe să fie din ce în ce mai popular în rândul femeilor din România şi promite efecte imediate.
Machiajul semipermanent este în esenţă un tatuaj făcut în primul strat de piele. Datorită faptului că acul nu intră foarte adânc însă, el poate ţine între 3 şi 5 ani, în funcţie de pigmentul folosit sau zonă.
Look-ul este realizat cu un aparat special, cel mai avansat fiind Kryo-Liner, doar în cabinete specializate pe acest tip de procedură, şi se realizează la nivelul ochilor, sprâncenelor şi buzelor.
De obicei, pentru a pune la punct un astfel de machiaj este necesară o singură şedinţă, dar în funcţie de pigmenţii folosiţi poate fi nevoie şi de o şedinţă de retuşare, care are loc la diferenţă de 3-4 săptămâni faţă de cea iniţială.
Având în vedere că procedura este relativ invazivă, înainte de a urca pe marca specialiştilor orice femeie care îşi doreşte un astfel de machiaj trebuie mai întâi să se supună câtorva teste, pentru a vedea dacă are reacţii alergice la pigmenţii folosiţi. Mai apoi, ea trebuie să îşi aleagă culorile şi şabloanele pentru ca, în cele din urmă, să se supuna intervenţiei.
Preţurile pentru o asemenea procedură variază între 100 şi 1500 RON, cea mai scumpă fiind pigmentarea totală a buzelor. În ceea ce priveşte şedinţa de retuşare, aceasta poate costa între 150 şi 500 RON.
Tu ce părere ai despre acest tip de procedură? Ţi-ai face vreodată un machiaj semipermanent?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates