Social Icons

vineri, 19 aprilie 2013

LovelyAlle are câteva poveşti



Prima se numeşte „Flames in the Sky”, este terminat. Rezumat: Elena Gilbert este posesoarea companiei CEO şi este căsătorită cu Ştefan Salvatore, însă căsnicia lor începe să se destrame după ce aceştia pierd un copil. Totul începe cu uciderea unui angajat al Elenei, când apare agentul FBI – Damon Salvatore. Elena crede că e doar o coincidenţă de nume şi nu dă importanţă subiectului.” Îl găsiţi aici.
Al doilea se numeşte „In Love With A Criminal”, are până acum 23 de capitole. Rezumat: „Elena, în vârstă de 17 ani, este silită să meargă la o şcoală privată, strictă, de fete. Mama ei este constant cu ochii pe ea şi cumva a reuşit să-i distrugă viaţa ficei sale. Într-o noapte ea a fost de acord să se strecoare afară cu cea mai bună prietenă a ei să-l întâlnească pe Klaus, iubitul motociclist al lui Caroline. Neatentă a intrat în Damon, un bad boy de 22 de ani. Ea se îndrăgostii rapid de hainele lui de piele, motocicletă, maşina de curse, de ochii lui albaştri criminali de Adonis. Mai era un singur lucru de spus şi acela era <<Mamă, m-am îndrăgostit de un criminal.>>” Îl găsiţi aici.
Al treilea se numeşte „Promisiunea”, are până acum 7 de capitole. Rezumat: „Şomera şi falita Elena Gilbert îşi petrece Anul Nou îmbătându-se. Un lucru duce la altul şi sfârşeşte având parte de o noapte cu un bărbat misterios logodit. Ce se întâmplă când se dovedeşte a fi şeful ei? Poţi amesteca afacerile cu plăcerea?” Îl găsiţi aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates