Social Icons

sâmbătă, 13 aprilie 2013

Paparazzi şi vedete (29)



Porția ta săptămânală de noutăți din Showbiz.


 Jennifer Lawrence: actriţa a apărut cu proteza la gât pe platourile de la Abscam Project

După ce a apărut cu o coafură neobişnuită, Jennifer Lawrence a fost fotografiată purtând o proteză la gât, fapt  care i-a intrigat pe fanii actriţei şi i-a făcut curioşi să afle mai multe despre cum cum va arăta noul proiect al lui David O. Russell, intitulat pe moment Abscam Project. Actriţa de 22 ani a fost văzută purtând o proteză la gât, părul nepieptănant, nişte ochelari de soare neobişnuiti şi cercei de aur pe platourile noului ei film. Actriţa a fost surprinsă săptămâna trecută şi într-o rochie foarte strâmtă, tot la filmările noului ei proiect. Deşi nu se ştiu multe detalii despre film, fotografiile ce apar constant cu actorii din film, printre care Christian Bale şi Amy Adams, promit să fie ceva inedit. Recent premiată la Oscar pentru Silver Linings Playbook, Jennifer joacă într-un alt film regizat de David O. Russell alături de Bradley Cooper. În plus, cei doi actori, Jennifer şi Bradley, vor mai apărea împreună în cadrul filmului Serena care urmează să se lanseze în septembrie, în  care mai joacă şi actriţa româncă Ana Ularu. Abscam Project este un thriller politic regizat de David O. Russell (după un scenariu de Eric Singer) care se va concentra pe un complicat caz de corupţie din anii ’70, cu ramificaţii în Congresul SUA. Atunci 31 oficiali guvernamentali suspectaţi de acte de corupţie şi trafic de influenţă au fost cercetaţi penal, iar 11 dintre ei fiind puşi sub acuzare. “În acest film, toţi actorii vor face lucruri pe care nu le-aţi mai văzut făcute de ei”, a declarat Rusell pentru Indiewire. Jennifer Lawrence lucrează pentru a doua oară alături de David O. Rusell şi Bradley Cooper, primul proiect fiind Silver Lining Playbook, care i-a adus actriţei un Oscar pentru cel mai bun rol feminin în 2013. Jennifer Lawrence este una dintre cele mai populare tinere actriţe ale momentului impresionând în 2012 cu rolurile din The Hunger Games şi  Silver Linings Playbook. Jennifer Lawrence s-a pregătit pentru rolul lui Tiffany  împreună cu fratele ei, înainte de a da proba online pe Skype, în casa tatălui ei din Louisville, Kentucky. "Multe vedete de la Hollywood şi-au dorit acest rol, însă Jennifer ne-a surprins pe toţi. Ne-a lăsat fără cuvinte. În ciuda vârstei sale, este foarte înţeleaptă. Interpretează tot felul de roluri. Poate avea 30, 40 sau 20 de ani.” a declarat regizorul David O Russell . Actriţa a reuşit să impresioneze pe toată lumea cu interpretarea ei din Silver Linings Playbook, unde joacă rolul unei tinere văduve care suferă de o depresie severă cauzată de moartea soţului. Alături de Bradley Cooper, cei doi încearcă să treacă peste afecţiunile mintale pe care le au amândoi şi devin prieteni şi încep să aibă sentimente profunde unul faţă de altul. Silver Linings Playbook a primit 8 nominalizări la Oscar şi a câştigat o statuetă pentru cea mai bună actriţă în rol principal.


Hugh Jackman: actorul îşi arată muşchii impresionanţi cu 4 luni înainte de lansarea filmului The Wolverine
Hugh Jackman vrea să devină Wolverine şi în realitate. Actorul continuă să se menţină în formă şi nu renunţă la muşchii lucraţi. Peste 4 luni, actorul va lansa în cinematografele din lumea întreagă noul său film, The Wolverine, o producţie care ajunge şi în România pe 26 iulie. Hugh Jackman a atras atenţia în New York, acolo unde se află pentru a sărbători cei 17 ani de căsătorie cu soţia sa Deborah. Actorul a profitat de ocazie şi a făcut o vizită la sala de sport, unde şi-a arătat muşchii impresionanţi. Jackman este cunoscut pentru condiţia sa fizică, însă actorul a făcut şi sacrificii atunci când a fost nevoie. Pentru rolul din Mizerabilii, care i-a adus prima nominalizare la Oscar, actorul australian a trecut prin cea mai dramatică transformare din cariera sa. Pentru Mizerabilii, actorul în vârstă de 44 de ani a fost metamorfozat cu ajutorul machiajului într-un puşcăriaş murdar şi terminat din punct de vedere fizic. Actorul a purtat şi o proteză dentară pentru a arăta cât de mult i s-au deteriorat dinţii alături de corp. Părul i-a fost smuls de paznicii închisorii iar pe faţă Jackman a purtat extensii de păr care îl făceau să pară nu doar mai slab, ci şi mai bătrân. Cu ajutorul unor lentile de contact, ochii îi arată îngrozitor de roşii. Jackman a mărturisit că a mâncat foarte puţin ca să arate cât mai slab la începutul filmului. E clar că actorul preferă să tragă de fiare şi să facă muşchi, iar în The Wolverine, fanii vor avea ocazia să-l vadă în cea mai bună formă de până acum. The Wolverine se a anunţă a fi cel mai mare film cu Logan. Hugh Jackman ajunge ca un adevărat samurai. Chinuit de dorinţa de a putea muri şi dornic să îşi găsească mortalitatea, Logan fuge de propriile superputeri, însă nu pentru mult timp. Acesta ajunge în Tokio, unde încearcă să găsească un nou sens, însă se va antrena alături de samurai. Chiar regizorul filmului, James Mangold,  l-a descris pe Wolverine în acest film ca un samurai care nu are maestru. Noua poveste a lui Wolverine îl aduce pe Logan (Hugh Jackman) în Japonia şi se învârte în jurul unei relaţii complicate între acesta şi Yukio (Rila Fukushima) - o femeie ninja care lucrează pentru un şef al unui clan mafiot Shingen (Hiroyuki Sanada). Acesta este nimeni altul decât tatăl celeilalte iubite a lui Wolverine - Mariko (Tao Okamoto). În acţiune intră şi Viper (Svetlana Khodchenkova) o altă femeie (personaj negativ) ce are o relaţie complicată de iubire-ură cu Wolverine. Această poveste a fost adaptată după benzile desenate din 1982 scrise de Chris Claremont şi Frank Miller. 

Tom Cruise a vorbit pentru prima dată despre divorţul de Katie Holmes: Nu mă aşteptam la asta
Actorii americani Tom Cruise şi Katie Holmes au divorţat în august 2012, însă starul din "Mission Imposible" s-a abţinut până acum să vorbească despre separarea de mama fetiţei lui, Suri. Iată însă că la aproape un an de la separare, Tom Cruise a acceptat să vorbească pentru prima dată despre sentimentele pe care le-a trăit atunci când a aflat de decizia soţiei sale. "Nu mă aşteptam la asta. Viaţa este o continuă provocare. Ajungi la 50 de ani şi te gândeşti că ai totul sub control, că totul este aşa cum trebuie să fie şi, deodată, te loveşte. Asta înseamnă viaţa", a declarat actorul pentru o revistă germană. Katie Holmes a anunţat că a cerut divorţul de Tom Cruise pe 28 iunie 2012, cu doar cinci zile înainte ca acesta să aniverseze împlinirea a 50 de ani. "Viaţa este o tragi-comedie. Ai nevoie de o doză de umor. Acea întâmplare mi-a oferit ocazia de a mă gândi la viaţa mea foarte serios", a mai spus starul american. Katie Holmes a anunţat, pe 28 iunie 2012, că a depus la tribunal o cerere oficială prin care a solicitat divorţul de Tom Cruise. Actorul, în vârstă de 50 de ani, a fost, potrivit mai multor mărturii, luat prin surprindere de iniţiativa soţiei sale. Un acord financiar a fost încheiat de cei doi foşti parteneri de viaţă la mai puţin de două săptămâni după aceea. Mariajul lor s-a încheiat oficial la sfârşitul lunii august, în urma divorţului actriţa urmând să primească o pensie alimentară de 400.000 de dolari pe an. Katie Holmes a obţinut custodia principală asupra micuţei Suri, iar Tom Cruise beneficiază de un drept de vizită substanţial. Cuplul s-a căsătorit într-un castel italian în noiembrie 2006. Tom Cruise este unul dintre cei mai cunoscuţi actori de film. Pe lângă hiturile de box office, precum cele din seria "Misiune: Imposibilă", Cruise are în palmares şi filme îndreptate spre cinematograful de artă: "Magnolia" (1999), "Cu ochii larg închişi/ Eyes Wide Shut", ultimul film al lui Stanley Kubrick (1999), şi "Deschide ochii/ Vanilla Sky" (2001). În această săptămână, actorul aduce pe marile ecrane din România super producţia SF Oblivion.


 

Meryl Streep, ce omagiu i-a adus actriţa lui Margaret Thatcher: A fost un simbol al ambiţiei şi o deschizătoare de drumuri pentru femei în politică
Rolul lui Margaret Thatcher i-a adus al treilea Oscar din carieră lui Meryl Streep, aşa că nu e de mirare că actriţa a fost impresionată de vestea morţii Baronesei. Streep, una dintre actriţele care au interpretat-o cel mai bine pe Margaret Thatcher în film, şi-a exprimat gândurile despre Doamna de Fier. Merryl Streep a câştigat anul trecut Oscarul pentru rolul din The Iron Lady, la 30 de ani după Oscarul din 1982 pentru Sophie's Choice. După ce a auzit de moartea ce a întristat aproape toată lumea, actriţa a elogiat-o pe Margaret Thatcher pentru puterea, dar şi pentru caracterul ei. Streep a subliniat rolul pe care l-a avut pentru femeile din politică. Intenţionat sau nu, ea a fost o deschizătoare de drum pentru femeile interesate de politică cărora le-a oferit o perspectivă de a-şi conduce naţiunea. Acest lucru este "admiral şi inovator", spune Streep. Ea insistă că Thatcher ocupă un loc foarte important în cadrul istoriei noastre; faptul că şi-a câştigat onest locul în sistemul politic într-un mediu intolerant şi sexist este "formidabil". Dar caracterul ei impozant împreună cu puterea de a trece peste ura publică, de a-şi păstra intacte principiile şi idealurile sunt dovezile de "măreţie, demne de a intra în istorie". "Margareth Thatcher a fost o deschizătoare de drumuri pentru femei în politică. Este greu să îţi imaginezi o parte din istoria actuală fără să iei în considerare acţiunile ei. Dar pentru mine a fost simbolul ambiţiei. Streep a spus că a fost onorată să îşi imagineze viaţa Doamnei de Fier şi că este conştientă că încercările şi eforturile pe care le-a făcut Thatcher sunt cu mult mai mari şi mai grele. Actriţa şi-a încheiat discursul prin a-şi prezenta condoleanţe familiei şi prietenilor mulţi. The Iron Lady a fost un film de mare succes încă de la lansarea din 2011, încasând global peste 110 milioane de dolari. Filmul a fost, în acelaşi timp, un subiect de mare controversă pentru unii, deoarece a portretizat-o pe Margaret Thatcher suferind de amnezie în ultima parte a vieţii, fapt confirmat de fiica ei.

Halle Berry: primele imagini cu actriţa transformată de sarcină la premiera filmului The Call
Halle Berry a ieşit pentru prima dată în public de când a anunţat că este însărcinată. Actriţa şi-a arătat burtica de gravidă la premiera filmului The Call din Buenos Aires. Halle Berry rămâne una dintre cele mai frumoase femei din lume la 46 de ani, chiar şi însărcinată în 3 luni. Actriţa i-a cucerit pe argentinieni la premiera noului său film, The Call, din  Buneos Aires. La 46 de ani, Berry aşteaptă primul copil cu actorul Olivier Martinez, însă actriţa mai are un copil dintr-o relaţie anterioară cu fostul ei partener de viaţă, modelul canadian Gabriel Aubry. "Nu mă aşteptam să mai pot face copii la 46 de ani, este o surpriză plăcută" a spus actriţa. Actriţa îşi continuă şi cariera cinematografică, aflându-se în turneul de promovare al filmului The Call, care ajunge şi în România pe 19 aprilie.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates