Social Icons

luni, 24 februarie 2014

De ce o săptămână fără machiaj poate fi benefică pentru tenul tău

        O să săptămână fără machiaj poate însemna erupţii pe piele, dar este incredibil de utilă în aţi răspunde la unele întrebări privind starea pielii tale. Dacă ai roşeaţă, iritaţie sau pori şi un aspect rumen, o soluţie simplă poate fi chiar acolo. Toate astea s-ar putea întâmpla din cauza ingredientelor folosite în machiaj.
        Fă ceva muncă de detectiv: O săptămână întreagă fără machiaj îţi poate spune ce anume îţi cauzează problemele pielii. În cazul în care starea pielii tale se îmbunătăţeşte, este timpul să-ţi creezi un calendar de frumuseţe! În fiecare săptămână adaugă câte ceva la machiaj. Dacă după o săptămână pielea arată bine, adaugă altul şi tot aşa.
        Curăţarea tenului: O săptămână fără machiaj, sau chiar un weekend, poate reduce acneea şi îţi poate deschide porii. Evită produsele de îngrijire a pielii ocluzive, cum ar fi fundaţiile lichide, care au tendinţa de aţi închide porii.
        Pleopele iritate: Această problemă poate fi cauzată de rimel, fard de ochi de culoarea roz sau roşie sau alte farduri de ochi. Încercaţi să daţi o pauză ochilor din când în când de la aceste roduse şi vei vedea dacă există o îmbunătăţire.
        Lasă-ţi pielea să respire: Gândiţi-vă că această săptămână fără machiaj înseamnă un răsfăţ pentru pielea ta şi te va fac să arăţi minunat. De asemenea, profităde această ocazi să mergi la saună sau în camera de aburi, dacă nu fă-ţi un tratament acasă. Fă infuzie cu ceai de muşeţel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates