Social Icons

luni, 17 februarie 2014

Ce au purtat vedetele pe covorul roşu la Premiile Bafta 2014?

     Seara trecută în Londra au avut loc Premiile Bafta. Elita de actori a defilat pe covorul roşu înainte de spectacol şi multe dintre vedetele noastre preferate au dus câte un premiu acasă. A fost o seară interesantă şi ne-a oferit o nouă şansă să vedem toate vedetele dichisite.
     Cate Blanchett a strălucit într-o rochie creată de Alexander McQueen şi Naomie Hariis a arătat uimitor în Gucci. Jennifer Lawrence a câştigat aseară, dar nu a putut participa la festivitate!

     Fearne Cotton a fost ca o zeiţă de bronz la Premiile Bafta 2014. Prezentatoarea TV şi radio a venit împreună cu Dermot O’Leary. A ales o rochie Scaasi din anii 1980 de William Vintage care îi oferea o alură glamouar veche de la Hollywood. Ea a arătat spectacular îmbrăcată în această rochie care îi punea în valoare corpul tonifiat la care a asociat nişte pantofi Jimmy Choo. Iar părul vopsit într-o nuanţă de blond blatinat ondulat şi plin de volum a pus în valoare machiajul smokey eyes metalic şi buzele colorate într-o nuanţă roz-nud.
     Ruth Wilson a lăsat deoparte rochiile, optând în schimb pentru un costum de inspiraţie masculină din stofă metalică creat de Antonio Berardi. Pantofi roşii au fost pata de culoare a ţinutei evindenţiind detaliul pliat de la sacou.
     Gillian Anderson a ales o rochie de epocă din anii 1949, din colecţia Balmain haute couture de William Vintage. În naunţe de albastru, rochia fără bretele, a avut un corset pe niveluri. În conformitate cu tema albastru, ea a asortat un colier şi o pereche de cercei cu o piatra preţioasă într-o naunţă de albastru închis. Gillian a optat pentru un machiaj neutru.
     Lupita Nyong s-a îmbrăcat pentru a impresiona la Bafta. Actriţa din filmul „12 Years of Slave” şi-a pus în evidenţă corpul într-o rochie verde- smarald din colecţia Christian Dior Couture din toamna 2013, împreun cu o pereche de pantofi Christian Louboutin. Fără îndoială a folosit centura ca sursă de inspiraţie şi a accesorizat ţinuta cu nişte manşeta Ana Khouri de aur şi o pereche de cercei de au şi perlă, din fericire nu a adăugat şi un colier. Machiajul ei a fost într-o nuanţă verde metalic, iar rujul de culoarea roşu cireaşă a pus-o în evidenţă.
     Angelina Jolie şi-a susţinut soţul şi filmul „12 Years of Slave”. Actriţa a rămas fidelă stilului ei şi a purtat o ţinuntă de inspiraţie masculină de la Saint Laurent. A purtat un sacou negru cu mânecile suflecate puţin, iar la gât avea un papion desfăcut.
     Actriţa din „Blue Jasmine” a fost foarte elegantă purtând o rochie neagră din colecţia Alexander McQueen 2014 cu mânecă scurtă, cu un print floral pe părţile laterale. Cate Blanchett a optat pentru un machiaj în stilul old glamour de la Hollywood.
     Amy Adams a purtat o rochie neagră creată de Victoria Beckham, iar cu ajutorul corsetului persfect i-a conturat silueta. Actriţa a uimit cu look-ul de vampă cu care a apărut pe covorul roşu.
     Rita Wilson l-a însoţit pe soţul ei, Tom Hanks, pe covorul roşu. Actriţa a purtat o rochie tul de Jenny Packham de culoarea şampaniei, care a fost pur şi simplu uimitoare. Rochia ei superbă a fost compensată de o geantă Beazzled şi bijuterii.
     Imogen Poots şi Jack Huston au fost prezentatori la Premiile Bafta 2014. În timp ce el arăta foarte elegant într-un costum clasic, Imogen a optat pentru o rochie Givenchy.
     Uma Thurman a întors multe capete în rochia bleumarin semnată de Versace. Dovedind faptul căă un aspect simplu are cel mai mare impact, ea a optat doar pentru un colier cravată de diamante. Rochia ei i-a permis să opteze pentru o coafură mai complexă.
     Oprah Winfrey a fost nominalizată pentru rolul secundar din „Lee Daniel’s The Butler”, a purtat o rochie Stella McCartney cu mâneci lungi, cu un corset elegant din dantelă şi satin. Ea şi-a completat ţinuta vinşinie cu un inel cu o piatră preţioasă şi o pereche de cercei delicaţi.
     Helen Mirren a avut o ţinută fără cusur aşa cum era de aşteptat, purtând o rochie cu corset şi mâneci de Jacques Azagury. Cercei Asprey London şi plicul argintiu s-a asortat perfect aspectului regal.

După tine care este cea mai bine îmbrăcată vedetă de la Bafta?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates