Social Icons

duminică, 2 februarie 2014

Week News

David Beckham îşi sparge ouă în cap
         David a fost invitat vineri seara la Late Night With Jimmy Fallon, unde a fost provocat să joace Ruleta Rusească cu oul. Regulile sunt puţin cam complicate, dar este mai interesant zâmbetul lui David când îşi umple părul cu gălbenuş. Desigur, râsul lui Jimmy devine mai gălăgios ccu fiecare ou care se sparge în capul lui David şi este cu adevărat hilar.

Fugi, Christia, fugi! Anastasia are nevoie de tine 
         Plouă, plouă cu găleata, şi Jamie Dornan este ud pe platourile unde se filmează Fifty Shades of Grey. Actorul a fugit o perioadă lungă în ploaie în timp ce filma câteva scene noi în Vancouver, miercuri. În timp ce-şi dovedea priceperea atletică, Jamie a oferit mai multe privelişti în timp ce o urmăreşte-te pe Anastasia Steele. Săptămâna trecută cei de la Universal Pictures ne-au arătat primul poster oficial cu Christian.
Anna Kendrick a vrut cu adevărat să apară într-o reclamă pentru Super Bowl
         Starul din Pitch Perfect, a vrut cu adevărat să joace într-una dintre acele reclame cu buget mare pentru Super Bowl. Singura problemă a fost...că compania de bere pentru care lucrează nu-şi permite asta! Într-un clip care circulă de câteva zile în online, Anna descrie cum a fost aleasă pentru reclama Newcastle Brown Alec şi ce se întâmplă în continuare. Ştim cu toţii cât de scumpe sunt spoturile publicitare pentru Super Bowl şi acum compania mai sus menţionată are câteva probleme cu detrimentul de plată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates