Social Icons

sâmbătă, 22 februarie 2014

Paparazzi şi vedete (53)

       Am cam rămas în urmă cu noutăţile mondene din ultima vreme. Deşi am scris despre premiile Bafta alte noutăţi nu au prea apărut în această săptămână aşa că vă aduc pe scurt cele mai importante ştiri din săptămână.

Julia Roberts are un nou look
       A fost o lună grea pentru Julia Roberts şi începe să se vadă. Actriţa în vârstă de 46 de ani a fost văzută pentru prima dată de la moartea surorii ei vitregi, Nancy Motes. Julia ar fi trebuit să sărbătorească nominalizarea ei la Oscar pentru rolul secundar, Osage County, a slăbit vizibil şi a apărut cu părul blond în timpul unei plimbări prin Los Angeles.
       Deşi a fost îmbrăcată complet în negru şi a purtat nişte ochelari de soare negri, nu a fost doar culoarea cea care a făcut-o pe Julia să pară mai slabă. Este posibil ca evenimetele nefericite din familia ei să fi avut un impact negativ asupra apetitului ei. Sora actriţei s-a sinucis în urmă cu aproape două săptămâni şi a fost găsită moartă în cadă. Jon Fraschetti, un prieten al logodnicului îndoliat, i-a acuzat familia Juliei că sunt interesaţi doar de manipularea opiniei publice după sinuciderea lui Nancy. Aceeaşi persoană a declarat că Nancy a intrat în depresie imediat după moartea mamei ei, Betty Lou Motes. Nancy şi John Dilbeck urmau să se căsătorească în 17 mai.
O lună de neuitat pentru Christina Aguilera
       Se pare că Matt Rutler a cerut-o în căsătorie pe Christina Aguilera înainte să descopere că este însărcinată. Sarcina „nu era programată, dar nu a fost nici nedorită. Sunt foarte fericii. Christinei îi place rolul de mamă.” declara o sursă. Cei doi şi-au anunţat logodna publicând o fotografie cu faimosul inel pe Twitter. Felicitări cuplului!
Megan Fox a născut cel de al doilea copil
       Megan Fox a născut cel de al doilea copil al cuplului. Cuplul care a anunţat sarcina vara trecută, au un băieţel, făcându-l pe Noah frate mai mare. Se zvoneşte că noul membru al familiei poartă numele Bodhi Ransom, deşi cuplul nu a comentat încă ştirea.
Prinţesa Madeleine a Suediei a născut
       Prinţesa Madeleine a Suediei a născut primul copil, o fetiţă pe 20 Februarie la ora 10:41 PM ora locală într-un centru medical din New York. Reprezentanţii familiei regale au declarat: „Atât mama, cât şi copilul sunt bine. Domnul Christopher O’Neill a fost prezent la spital în timpul naşterii.”
Leighton Meester s-a căsătorit cu Adam Brody
       Cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii secrete în această lună, aproape la un an de când au început să iasă împreună! Cei doi s-au căsătorit în Nordul Calforniei chiar lângă ocean în cadrul unei ceremonii restrânse la care au participat doar prietenii apropiaţi şi familia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates