Social Icons

luni, 3 februarie 2014

O scurtă istorie a dezastrelor vestimentare




1812: Moarte cauzată de dezastre vestimentare? După ce a câştigat Bătălia de la Maloyaroslavets, 490000 dintre sodaţii lui Napoleon au murit în Rusia. Oamenii de ştiinţă speculează că nasturii din tablă de la uniformele lor nu au putut rezista la temperatura de -30⁰C şi s-au făcut praf, lăsând oamenii expuşi.
1837: În povestea lui Hans Christian Andersen „Împăratul noilor haine”, un conucător devin victima modei când doi croitori îl păcălesc să poarte un costum uimitor care este „invizibil” pentru cei din clasele inferioare. Acest lucru îl face pe împărat să se plimbe dezbrăcat în faţa supuşilor săi.
1855: Rochia lui Marilyn Monroe este ridicată în timp ce ea stă pe un grătar deasupra metroului din New York. Deşi scena trebuia să lase loc pentru puţină imaginaţie, Monroe a încercat să poarte mai multe lenjerii de mătase, o dată ce şi-a dat seama cât de expusă era în film. Soţul ei de atunci, Joe DiMaggio, s-a declarat ofensat de rezultat – cuplul a divorţat înainte ca filmul să fie lansat.
1980: Diana Spencer, viitoarea Prinţesă de Wales, este jenată când a fost fotografiată purtând o fustă care din cauza luminii din spate lăsa mult la vedere. Ea a devenit un fashion icon abia când s-a căsătorit cu Prinţul Charles, un an mai târziu.
2004: Dezastrele vestimentare intră în lexicon când Justin Timberlake expune accidental sânul drept a lui Janet Jackson în timpul unui specatacol din pauza de la Super Bowl – în timp ce cânta versurile „I'm gonna have you naked by the end of this song”, Jackson explică faptul că costumul a fost ales prost.
2010: Venus Williams aduce scandalul la French Open purtând o pereche de pantaloni de culoarea pielii, atât de aproape de nuanţa pielii ei încât telespectatorii se întrebau dacă ea chiar nu poartă nimic.
2012: Olimpicului Ricky Berens i se rupe costumul chiar în timpul Campionatului Mondial de Înot de la Roma. El concurează cu fundul gol, asigurându-şi locul în finală.
2013: Lady Gaga continuă să danseze atunci când pantalonii eu din latex se rup în timpul unui concert în Vancouver. Poate este mai sigur să rămână la rochiile de carne.
2014: Frumuseţea doare, dar de asemenea te şi pregăteşte. Telespectatorii Grammy au putut arunca o privire spre bustul lui Beyonce în timpul duetului ei sexy cu soţul ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates