Social Icons

miercuri, 18 aprilie 2012

4 machiaje de la Milano Fashion Week


Milano Fashion Week a prezentat machiaje diafane, menite să pună în valoare trăsăturile chipului. Definesc ochii şi garantează o privire sexy, seducătoare. Încearcă unul dintre cele 4 tipuri de make-up şi vezi care ţi se potriveşte.

1. Machiaj retro
Machiajul retro include o paletă redusă de cosmetice. Fardul de pleoape poate fi nude sau închis şi elementul principal îl reprezintă eyeliner-ul negru. Cu ajutorul lui privirea capătă expresivitate. Ochii par mai mari şi atrag atenţia asupra înfăţişării. La Milano Fashion Week, acest tip de make-up s-a remarcat în prezentările Jil Sander sau D&G.
2. Machiaj fumuriu
Misterios şi îndrăzneţ, machiajul fumuriu este şi-n acest sezon la mare căutare. Este încadrat cel mai bine de coafuri lejere sau cocuri realizate în stil neglijent. Adaugă un plus de atitudine şi se potriveşte perfect ţinutelor de seară. În timpul zilei poate fi estompat, combinat cu o farduri deschise înspre sprâncene. Completează foarte bine o ţinuta smart casual sau o vestimentaţie de inspiraţie rock.  Pe podiumul de la Milano s-a remarcat la Emilio Pucci sau Iceberg.

3. Soft smokey şi buze pastel
Se poartă ochii machiaţi intens şi buzele în culori pastel. Alege farduri în culori neutre şi foloseşte pentru contur un dermatograf într-o nuanţă caldă. Înlocuieşte creionul negru sau maro cu unul argintiu, lila sau verde deschis. Completează machiajul cu un ruj roz trandafiriu şi defineşte aspectul cu un gloss transparent. Giorgio Armani şi Antonio Marras au propus buze pastel şi culori deschise pentru machiajul primăverii 2012. 

4. Machiaj în nuanţe pământii
Nuanţele bronze conduc detaşat în tendinţele dedicate sezonului cald. Bronzul discret este cel mai bine pus în valoare de farduri pământii sidefate: maro, bej şi auriu. De asemenea, acest trend este ideal pentru iubitoarele unui machiaj natural. În cadrul Milano Fashion Week, acest tip de make-up s-a remarcat în majoritatea prezentărilor de modă. Printre acestea se numară Versace, Salvatore Ferragamo sau Missoni. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates