Social Icons

joi, 26 aprilie 2012

Câteva trucuri inedite, dar simple, pentru frumuseţea ta


Din trecut ne-au rămas secrete de înfrumuseţare eficiente, pe care din păcate le-am uitat, în favoarea produselor cosmetice moderne. Totuşi, dacă îţi doreşti o îngrijire cât mai naturală şi mai sănătoasă, avem câteva recomandări.
1. Berea este cel mai bun balsam. Proteinele din bere ajută la repararea firelor de păr slăbite. În plus, dacă îţi clăteşti părul cu bere, vei căpăta o strălucire formidabilă şi mult volum.
2. Albuşurile de ou. Dacă ai tenul gras şi vrei să scapi de strălucirea neplăcută produsă de excesul de sebum, tot ce trebuie să faci este să îţi aplici pe faţă albuş de ou, după ce în prealabil te-ai demachiat şi ţi-ai curăţat tenul.
3. Bicarbonat de sodiu, pentru dinţi mai albi şi unghii mai frumoase. Dacă îţi doreşti dinţi mai albi, adaugă  puţin bicarbonat de sodiu peste pasta ta de dinţi şi vei obţine un zâmbet strălucitor. În plus, dacă după câteva zile, oja ta numai străluceşte, adaugă câteva picături de suc de lămâie peste o jumătate de linguriţă de bicarbonat şi freacă delicat unghiile ojate cu această substanţă.
4. Laptele este un ajutor minunat, dacă ai pielea uscată. Adaugă un litru de lapte în cadă cu apă şi stai acolo aproximativ 15 minute. Vei obţine o piele ultrahidratată şi catifelată.
5. Oţetul de mere. Este ideal pentru a scăpa de iritaţiile de pe piele cauzate de epilat, de frig sau de probleme dermatologice. Adaugă două ceşti de oţet de mere într-o cadă de apă şi stai în această apă 10 minute ca să obţii o piele mai fină. În plus, poţi avea un păr mai strălucitor, dacă într-un litru de apă adaugi o lingură de oţet şi te clăteşti cu această apă. 

Un comentariu:

coco spunea...

foarte adevarat !

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates