Social Icons

sâmbătă, 28 aprilie 2012

Ce jachete se poartă în această primăvară


Odată cu venirea primăverii, strada s-a transformat într-un catwalk gigantic, ceea ce ne place la nebunie! Am sucit capul după cele mai frumoase apariţii, ne-am uitat prin magazine şi la prezentările marilor designeri şi am venit cu o listă de 5 jachete must-have în această primăvară!

Jachete în culori neon
Albastrul, verdele, portocaliul, rozul, galbenul - toate aceste culori în nuanţe neon se regăsesc atât pe catwalk, cât mai ales pe stradă, în ţinutele fashionistelor. Dacă vrei să fii o apariţie fresh şi memorabilă, alege o astfel de jachetă şi combin-o cu o fustă sau cu o pereche de pantaloni într-o nuanţă la fel de intensă, dar contrastantă. Îndrăzneşte! În fond, o dată pe an e primăvară.

Trenciuri fistichii
Dacă anul trecut a fost sezonul trenciurilor simple, nude, gri sau oliv, anul acesta vedetele sunt trenciurile cât mai deosebite: cu imprimeuri geometrice sau florale, cu broderii, cu nasturi sau tăieturi speciale.

Noua geacă biker
La fel ca şi trenciurile, şi clasica geacă de motor are parte de o transformare în 2012. Pune-le cât mai jos pe raftul din dulap pe cele negre sau pe cele în culori neutre şi cumpără-ţi una într-o nuanţă intensă de galben, albastru, portocaliu sau roşu. Am observat că designerii au decis să le „îmblânzească” look-ul cu broderii, imprimeuri sau chiar dantelă. O astfel de piesă este un must-have absolut!

Vestele
Chiar dacă nu intră, teoretic, în categoria „jachete”, vestele sunt printre cele mai populare piese ale primăverii printre fashionistele veritabile de la noi şi din toată lumea. Alege o vestă simplă, dreaptă, din fâş sau din piele şi poart-o cu o pereche de pantaloni drepţi. Spre diferenţa de geacă biker, care poate fi oricât de colorată, îţi sugerăm să alegi o vestă neagră sau nude, pe care s-o scoţi în evidenţă printr-un tricou sau o bluză foarte colorată.

Jachetele mini
Dacă la fuste predomină creaţiile maxi şi midi, la jachete, cu cât sunt mai mini, cu atât eşti mai stylish. Alege, aşadar, o jachetă până la talie sau chiar mai scurtă. Atenţie însă la siluetă: dacă eşti mai plinuţă în zona taliei sau ai şoldurile mai pronunţate, o astfel de jacheta îţi va accentua defectele. Alege, în schimb, un trenci sau o jacheta lungă, fără nasturi.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates