Social Icons

sâmbătă, 7 aprilie 2012

Sfaturi de la bărbaţi pentru femei…ce nu suportă aceştia într-o relaţie


Ce îşi poate dori mai mult o domnişoară sau o doamnă decât să ştie exact ce se întâmplă în mintea alesului inimii sau cel puţin în mintea celui cu care se va întâlni a doua zi.
Iată deci patru sfaturi care vin direct de la misterioşii domni, chiar dacă ştim că unele vor fi dure şi greu de acceptat la fel ca duşul rece de dimineaţă. Parte din ele s-ar putea să vă fie deja familiare, altele s-ar putea să vă ia în totalitate prin surprindere!
1. Bărbaţii detestă sâcâiala
Acesta este unul din sfaturile cele mai importante, atunci când vine vorba de sfaturile care vin din partea bărbaţilor. Studiile arată că femeile insistă prea mult pe anumite subiecte, pentru a se asigura că bărbaţii fac ce li s-a spus, în timp ce pe domni îi scot din sărite insistenţa, chestionarea sau sâcâiala. Aşa că fetelor, o simplă aluzie, din când în când, va avea rezultate surprinzătoare, bărbaţii vor face lucrurile mai repede iar voi veţi pierde mai puţină energie şi nervi.
2. Bărbaţii urăsc întrebările retorice
Este vorba bineînţeles de veşnicele noastre dileme, traduse în cuvinte: “Rochia asta mă face grasă?”, “De ce nu mă înţelegi?”, “ Nu-ţi mai pasă de mine…Nu mă mai iubeşti deloc!”. Ei bine, bărbaţii chiar urăsc să asculte la nesfârşit astfel de întrebări la care nu vor da altfel de răspunsuri decât : “Nu”, “Îmi pare rău”, “Nu şi nu la ambele”. Sfatul nostru ar fi să evitaţi pe cât posibil acest tip de întrebări care nu fac decât să vă aducă într-o zonă care nu ne este deloc confortabilă.
3. Bărbaţilor le place să fie răsfăţaţi
Şi aceasta chiar mai mult decât femeilor. Iar acest răsfăţ poate fi realizat pe mai multe planuri, astfel bărbaţii spun că echivalentul unui masaj pentru noi femeile ar putea fi pentru ei, o masă delicioasă compusă din patru feluri. În plus, aşa cum pentru noi femeile shopping-ul reprezintă un răsfăţ, pentru domni simplul gest de a alege să plătim noi cina într-o seară ar fi o surpriză plăcută. Bărbaţilor le place la fel de mult să primească atenţie, cadouri şi evident  dragoste.
4. Bărbaţilor le plac femeile inteligente dar şi interesante
Cu toate ştim că relaţia lui cu blonda de pe coperta Maxim sau Vogue se încheie mai mereu acolo unde a început. Până la urmă, acel tip de femeie cu forme nu va avea nimic în plus de oferit, pe când o femeie deşteaptă va avea multe de oferit în termeni calitativi, asta în condiţiile respectării sfatului din capul listei.
De asemenea, bărbaţii îşi doresc femei cu simţul umorului, spirituale, care să le suscită interesul. O femeie poate capta atenţia şi printr-o poză aflată pe profilul personal sau printr-o abordare uşor diferită de a celorlalte.
Iar în loc de concluzie, sfatul  bonus primit de la EI: “A-i <> pe bărbaţi este o treabă foarte uşoară, pe care orice femeie cu o inteligenţă medie o poate face. Tot ce trebuie să faceţi este să vă păstraţi ochii mereu bine deschişi”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates