Social Icons

vineri, 6 aprilie 2012

Săptămâna Titanicului la cinema. Cele mai celebre 10 greşeli din Titanic, al doilea film cu cele mai mari încasări din istorie.


Neoficial, aceasta este săptămâna Titanicului în cinematografe. Blockbusterul din 1997 se întoarce glorios pe marile ecrane cu o dimensiune în plus. Filmul a câştigat 11 premii Oscar, inclusiv la categoriile "cel mai bun film" şi "cel mai bun regizor", însă nu a fost unul perfect.
Ca fiecare film şi Titanicul lui James Cameron este plin de gafe care le-au scăpat scenariştilor, actorilor, echipei de filmare sau celor de la machiaj. Faptul că durează aproape 3 ore nu a făcut decât să mărească numărul lor.
Până şi James Cameron, recunoscut ca un regizor atent la detalii a admis ca filmul a avut câteva scăpari. Pentru a sărbători întoarcerea Titanicului  de această dată în 3D, echipa de la  MovieMistakes.com a ales cele mai faimoase 10 greşeli din filmul cu Leonardo DiCaprio şi Kate Winslet în rolurile principale.
Realizarea Titanicului a durat aproape 2 ani, iar bugetul a atins aproape 200 de milioane de dolari, făcându-l cel mai scump film până atunci. Înainte de lansare, filmul a fost intens ridiculizat pentru cheltuiala şi programul de producţie prelungit. Cu încasări de peste 1.8 miliarde de dolari, filmul a ajuns al doilea mare succes al lui James Cameron numit de presă de la Hollywood o adevărată maşină de făcut bani.
Titanic 3D este din această săptămână şi în cinematografele din România.


Obiecte fixe dispar de pe punte atunci când nava se scufundă.

Eşarfa lui Rose dispare de pe bară.

Urma lăsată de palmă pe sticlă se modifică în timpul celebrei scene de sex.

Coafura lui Leonardo Dicaprio se schimbă în aceeaşi scenă.

Aluniţa lui Kate Winslet îşi schimbă poziţia.

Când Rose (Kate Winslet) îl eliberează pe Jack (Leonardo DiCaprio) foloseşte un topor pentru a sparge cătuşele. În scenă se poate vedea cum Rose îl loveşte peste mână pe Jack cu toporul, însă acesta nu păţeşte nimic.
Camera de filmat se reflectă în geam.

Bretelele lui DiCaprio dispar în aceeaşi scenă.

Bucăţile de sticlă reapar în scena în care Rose scoate toporul.

Atunci când Titanicul se scufundă, vasul se înclină însă barca de salvare dinafară stă dreaptă.

Design-ul navei se modifică de la o scenă la alta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates