Social Icons

duminică, 29 aprilie 2012

8 secrete de frumuseţe pe care fotomodelele le ţin doar pentru ele


Te-ai întrebat vreodată cum de fotomodelele arată mereu atât de fabulos? Ei bine, ele ştiu câteva mici trucuri de frumuseţe pe care le aplică pentru a arăta impecabil. Am făcut nişte săpături şi vi le oferim pe 8 dintre cele mai simple şi mai eficiente!
1. Eyeliner-ul alb
E un truc foarte popular în rândul modelelor. Creionul de ochi alb creează iluzia de mărime şi face ochii să pară mai strălucitori şi mai odihniţi. Pentru machiajul din timpul zilei este suficient să aplici eyelinerul doar în colţul interior al ochilor şi de-a lungul marginii interne a pleoapei inferioare.
2. Pernele de satin
Pregăteşte-te pentru un mic şoc: confortabilul şi simpaticul bumbac te îmbătrâneşte. Majoritatea fotomodelelor ştiu că atunci când vine vorba de somnul de frumuseţe, calitatea feţelor de pernă contează cu adevărat. De ce? Micile linii de somn pe care le vezi în oglindă dimineaţa când te trezeşti devin în cele din urmă riduri adânci. Feţele de pernă din satin şi mătase nu îţi “şifonează” faţa şi împiedica ruperea părului.
3. Sucul de afine
Modelele roşcate îşi clătesc părul în acest suc pentru a-i adăuga un plus de strălucire şi pentru a păstra culoarea bogată.
4. Extractul de mentă
Majoritatea fotomodelelor care au peste 30 de ani preferă acest truc în defavoarea dureroaselor injecţii cu colagen pentru buze. Extractul de mentă este un potenţiator natural, pentru că dilată vasele de sânge. Pur şi simplu aplică o cantitate mică şi bucură-te de nişte buze mai mari şi mai senzuale.
5. Căpşuni pentru dinţi
Fotomodelele spun că pentru un zâmbet strălucitor nu trebuie să apelezi mereu la costisitorul şi intruzivul procedeu de albire. Este suficient să amesteci căpşuni cu puţin praf de copt şi să-ţi periezi dinţii cu aceasta pastă de câteva ori pe săptămână.
6. Spray pentru faţă
Un alt truc al fotomodelelor, care le menţine pe cele faimoase în anii ’80 încă tinere, este un amestec de apă şi lapte integral, pus într-o sticlă de spray. Dă-ţi pe faţă de câteva ori pe zi cu acest spray şi îţi vei hidrata tenul, păstrându-l strălucitor, în acelaşi timp.
7. Sucul de lămâie
Sucul de lămâie este un demachiant şi o loţiune tonică doi în unu. Acest mic secret de frumuseţe le menţine pielea modelelor proaspătă, curată şi echilibrată. Exact ca o loţiune tonică scumpă, ajută la micşorarea porilor şi la menţinerea unui ten uniform. În plus, acidul citric acţionează ca un exfoliant. Aplică-l, pur şi simplu, pe o dischetă demachiantă şi tamponează-ţi toată faţa cu ea, având grijă să eviţi zona ochilor.
8. Uleiul de măsline
Plin de antioxidanţi şi vitamina A şi E, uleiul de măsline este echivalentul pentru frumuseţe al pâinii feliate pentru sandvişuri. Uleiul de măsline îndepărtează până şi cele mai rezistente farduri pentru ochi şi îţi lasă zona delicată de sub ochi fină ca pielea unui bebeluş. Ca bonus, datorită efectului de hidratare pe care îl are asupra pielii, vei observa că cearcănele vor dispărea. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates