Social Icons

duminică, 15 aprilie 2012

5 sfaturi ca să ai succes pe toate planurile


Fiecare are şi momente proaste în viaţa sa, însă o zicală spune că pentru a-i putea iubi pe ceilalţi, în primul rând trebuie să te iubeşti pe tine. Priveşte-te în oglindă aşa cum le priveşti pe prietenele tale. Încearcă să te detaşezi de tine şi să te apreciezi la adevărata valoare, fără a fi întâiul critic care mereu găseşte nod în papură sau dă vina pe ghinion.
Fii conştientă de potenţialul tău
Ai idee că valoarea ta nu poate fi egalată cu nimic material sau spiritual, deoarece eşti unică? Eşti asemeni unei piese într-un întreg: îi înţelegi valoarea abia atunci când nu o găseşti, iar întregul va deveni incomplet…
Învaţă să crezi în tine şi în cuvântul “transformare”
Adaptează-te oricărei situaţii cu zâmbetul pe buze şi nu uita, mereu poate fi mai rău. Fiecare lacrimă va fi cândva răsplătită cu un zâmbet sănătos, din inimă. Crede în miracole şi în lucruri bune, învaţă să te bucuri de orice lucru mic şi găseşte motive de a zâmbi. Te asigur că va fi cea mai bună hrană spirituală cu care îţi poţi răsfăţa sufletul. Legea compensaţiei există şi chiar dacă întârzie, lucrurile minunate vor apărea la un moment dat.
Transformă-te în fiecare zi
Adaugă puţin câte puţin alte “ingrediente” la personalitatea ta şi ai încredere că toate lucrurile se întâmplă la timpul lor. Chiar dacă nu ţi se întâmplă nimic deosebit acum, nu înseamnă că nu ţi se va întâmpla deloc: va veni şi momentul tău şi trebuie să îl primeşti cu sufletul deschis.
Fii bună cu tine şi cu ceilalţi
Crede-mă, în tine se ascund puteri magice: atât timp cât există bunătate şi iubire, nimic nu va fi imposibil. Ai posibilitatea să muţi munţii din loc şi să schimbi viziuni, oameni, situaţii. Eşti mai puternică decât crezi, iar puterea ta izvorăşte din felul în care gândeşti, iubeşti şi acţionezi. Eşti constant o sursă de inspiraţie pentru ceilalţi şi o putere de influenţă mai mare decât crezi.
Eşti frumoasă, oricum ai fi
Eşti cu atât mai frumoasă cu cât gândeşti frumos şi vrei să faci bine. Frumosul vine din interior şi îţi oferă o strălucire aparte în faţa celorlalţi, pentru că pur şi simplu îi încarci cu energie pozitivă şi le înfrumuseţezi ziua. Zâmbeşte sincer. Zâmbetul este un cadou de la un suflet la alt suflet.
Lucruri bune se întâmplă în fiecare zi, iar senzaţionalul ni-l creăm singuri. Împrumută din nebunia lui Don Quijote şi simte-te invincibilă în lupta deja câştigată cu viaţa! Lumea te iubeşte, mai rămâne un singur lucru: să te iubeşti şi tu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates