Social Icons

miercuri, 25 aprilie 2012

Paparazzi şi vedete (1)


Aloha!

Vă aduc o nouă rubrică pe blog despre picanteriile din Showbiz. Nu este ca şi cum blogul s-ar reorienta spre acest domeniu, însă vedetele sunt idolii multor tineri şi de asta mă gândeam că ar fi frumos să găsiţi mici secrete despre vedete şi pe The Gift Of Passion.
Ce părere aveţi?

1. Katy Perry surprinsă sărutându-se cu noul iubit!
Katy Perry încearcă din răsputeri să treacă peste divorţul ei de Russel Brand şi îşi caută un nou iubit. Ea pare săţl fi găsit în persoana lui Robert Ackroyd, chitaristul formaţiei Florance + The Machine, cu care a fost surprinsă sărutându-se în timpul festivalului muzical Coachella.
Cei doi au mai fost văzuţi împreună în ultimul timp şi conform unor apropiaţi ai artistei, ea îl prezintă deja ca fiind “her boyfriend”. Oare a reuşit ea, în sfârşit, să treacă peste divorţul din decembrie? Aşa se pare!

2. Kristen Stewart şi Robert Pattinson s-au relaxat la festivalul Coachella!
Kristen Stewart şi Robert Pattinson şi-au luat câteva zile libere de angajamentele pe care le aveau pentru a particpa la unul dintre cele mai cool şi mai mediatizate festivaluri muzicale din lume, Coachella Music Festival, care are loc anual în Indio, California. Festivalul este extrem de popular şi este vizitat anual de foarte multe vedete, iar anul acesta nu a reprezentat nici o excepţie. Pe lângă cei doi, au mai fost prezenţi acolo Zac Efron, Emma Roberts, Penn Badgley, Joe Jonas, Zoey Kravitz şi mulţi alţii!

3. Jennifer Aniston şi Angelina Jolie surprinse în costum de baie
Una e cea mai frumoasă, alta e cea mai sexy. Războiul rece dintre Jennifer Aniston şi Angelina Jolie nu s-a încheiat încă, cel puţin nu în ochii ziariştilor şi a paparazzilor. Acum, a venit rândul bătăliei în costume de baie. După cele două naşteri, dintre care una de gemeni, Angelina Jolie nu prea se mai afişează în costum de baie. Zilele trecute, paparazzii au surprins-o la plaja cu toată familia, îmbrăcată cu o rochie lungă până în pământ. Atunci când apărea în costum de baie, arăta însă destul de bine. Slabă, ca întotdeauna, cu sâni destul de mari, fără celulită, Angie era o prezenţă sexy. Dar parcă mai multă vâlvă creează Jennifer Aniston atunci când apare la plaja. Corpul ei a fost desemnat cel mai sexy din toate timpurile, iar asta datorită formelor cât se poate de apetisante şi…naturale.
Acum, e rândul tău să alegi: care din ele este mai sexy în costum de baie? Angelina sau Jennifer? 

4. Andra, într-o rochie scurtă şi transparentă
 Andra a filmat videoclipul noului sau single, “What About Us”. Aşa cum ne-a obişnuit, ea a mizat pe o rochie foarte sexy, de data asta şi…transparentă. Sub regia lui Iulian Moga, Andra a filmat în mai multe locaţii, iar marea surprinză a fost rochia nude pe care a purtat-o, cu decolteu adânc şi semi-transparentă. Semnată de Dana Budeanu, creaţia i-a scos în evidenţă picioarele bine tonifiate. Pentru a-şi completa ţinuta ca la carte, Andra a purtat o pereche de pantofi nude Christian Louboutin.
5. Ian Somerhalder: singur la o cafea
Ian a fost fotografiat ieri în Venice Beach, California. Actorul de 33 de ani ieşise să-şi cumpere cafea şi nu a scăpat de sub atenţia paparazzilor, din fericire…Ne-am tot obişnuit să-i vedem pe Nian împreună, că uitasem cum e să-l admiri pe Ian singur în toată splendoarea. Omul ăsta arată bine cu orice ar purta, oriunde, oricând. Ridiculous! 

 6. Dulce Maria va juca în noul sezon “Pretty Little Liars”!
Cel de-al treilea sezon al serialului “Pretty Little Liars” va începe în această vară şi sunt deja câteva surprize pentru fani. Prima ar fi noul poster al acestei producţii, realizat de postul ABC. A doua surpriză este că producătorii au invitat-o pe Dulce Maria, ex RBD şi “Rebelde” să joace în câteva episoade.Dulce Maria ar fi a doua vedetă care a jucat în “Rebelde“, după Diego Boneta. 
7. Megan Fox aşteaptă primul copil?
Nu e prima dată când se aud zvonuri despre o eventuală sarcină în ceea ce o priveşte pe Megan Fox însă, în ultima perioadă, se vorbeşte tot mai mult despre acest lucru. Iar declaraţiile actriţei vin să şi întărească ceea ce presa de scandal scrie. Nu a ezitat să declare că este pregătită să devină mamă, că întotdeauna a fost o familistă şi că îşi doreşte să aibă cel puţin 3 copii, iar surse din anturajul ei şi al soţului său, Brian Austin Green, spun că perechea este foarte fericită deoarece Megan a reuşit să rămână însărcinată, dar vor să păstreze secretul până când vor fi siguri că totul este în regulă…Şi, totuşi, unde e burtica?

8. Selena Gomez în braţele lui Justin Bieber la filmările noului videoclip!
Nici nu a lansat videoclipul piesei “Boyfriend” şi Justin Bieber s-a pus pe lucru pentru unul nou. Weekend-ul trecut el a filmat pentru clipul “Believe“, pe care vrea să îl lanseze în vară, mai precis în iunie, când va lansa albumul nou. Aflat pe platourile de filmare, Justin a avut surpriza de a fi vizitat de Selena Gomez, iubita lui, cu care a petrecut câteva ore departe de ochii curioşilor. Însă cineva tot le-a făcut fotografii celor doi iubiţei. Să nu uităm să amintim că Justin a filmat cu o domnişoară care seamănă foarte bine cu iubita sa.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates