Social Icons

joi, 5 aprilie 2012

Zece elemente obligatorii ca sa fii chic primavara asta

In fiecare sezon, designerii ne propun nenumarate trenduri si piese vestimentare deosebite, insa din multitudinea de optiuni, doar anumite piese devin must have.
Zece elemente obligatorii ca sa fii chic primavara asta - GALERIE FOTO
Afla care sunt cele zece piese must have ale acestei primaveri, potrivit celor mai talentati stilisti parizieni.

1. Pantofii cu toc in culori neon. Nu trebuie sa te temi de nuantele electrice si nu trebuie sa te gandesti prea mult la ce anume vei asorta acesti pantofi deoarece ideea este ca ei trebuie sa iasa in evidenta.

2. Genata postas. Incapatoare, in voga si comoda, aceasta geanta va fi cea mai buna prietena a ta in aceasta primavara. O poti lua oriunde cu tine si o poti asorta la orice tinuta de zi. Important este sa o alegi intr-o nuanta neutra, deschisa, care sa se potriveasca la orice. De retinut – aceasta geanta se potriveste perfect cu o pereche de balerini inflorati, nu si cu pantofii neon.


3. Ochelarii de soare vintage. Pentru o iesire in oras, la shopping, la scoala sau la plimbare in parc, ochelarii mari vintage sunt ideali.

4. Rujul in nuante de rosu. Incearca mai multe nuante de rosu pana o gasesti pe cea potrivita pentru tine si nu mai renunta la ea toata primavara.

5. Rochia midi. Un element retro si foarte feminin care nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba. In plus o astfel
de rochie se potriveste oricarui tip de silueta.

6. Jeansii albastru cobalt. Sunt foarte in voga printre vedete si, daca ai o silueta subtire, poti sa ii porti cu incredere si dezinvoltura.

7. Colierul supradimensionat. Este acel element care scoate din anonimat orice tinuta asa ca adauga-l si la cele de zi si la cele de seara.

8. Fusta asimetrica.
S-a intors in lumina reflectoarelor si va ramane aici o vreme, asa ca nu ezita sa investesti intr-o astfel de fusta deoarece o vei purta toata primavara si toata vara.

9. Plicul cu imprimeu. Buline, flori sau inimioare… plicurile de seara sau de zi cu imprimeuri vesele si colorate sunt un accesoriu important, mai ales daca iti place sa fii mereu chic.

10. Esarfa.
Indiferent in ce nuante sau cu ce imprimeuri, o esarfa lunga este o necesitate primavara. In plus va arata splendid asortata cu jenasii tai preferati, un tricou cu un imprimeu cool, un sacou si un plic de zi.

Un comentariu:

coco spunea...

pantofii cu toc neon imi lipsesc :)

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates