Social Icons

luni, 3 decembrie 2012

Cinci modalităţi de a-ţi transforma garderoba de iarnă din banală în senzaţională



Trebuie să recunoaştem că garderoba de toamnă-iarnă poate fi puţin plictisitoare în termeni de culoare. Pe stradă, vedem mai ales paltoane negre, gri sau în cel mai bun caz maro sau bej.
Dacă vrei să ieşi puţin în evidenţă din oceanul de gri, îţi propunem cinci metode de a oferi personalitate ţinutei tale.
1) O eşarfă mare. Pe lângă faptul că e călduroasă, eşarfa îţi poate pune în evidenţă personalitatea. Sezonul acesta alege o eşarfă cu imprimeuri florale sau în carouri pentru un look cu adevărat chic.
2) Ceva de pus pe cap. În loc de clasicul fes negru, încearcă o pălărie maro sau vişinie. Dacă eşti cu adevărat îndrăzneaţă, poţi proba un turban din lână, într-o culoare intensă -  albastru sau mov.
3) Rochii colorate. Pentru un eveniment mai special, cum ar fi petrecerea cu ocazia onomasticii, dacă te chemă Andreea, un concert sau o ieşire la teatru, renunţă la clasica rochie neagră, în favoarea unei rochii colorate. Poţi alege din culorile toamnei – verde închis, vişiniu sau muştar – sau poţi alege ceva îndrăzneţ – roşu sau albastru. Sigur nu vei trece neobservată.
4) Un palton special. Dacă refuzi să porţi paltonul gri de anul trecut şi te-ai decis să investeşti într-o haină nouă, alege ceva colorat. Un palton verde, roşu, vişiniu sau în carouri colorate te poate scoate în evidenţă.
5) Cardiganul salvator. Dacă nu îţi permiţi din punct de vedere financiar să schimbi prea multe în garderoba ta, investeşte în două-trei cardigane colorate. Merg perfect şi peste rochie, şi la o ţinută sport şi, în plus, ţin şi cald. Va fi suficient ca să dai un aer nou şi vesel garderobei tale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates