Social Icons

miercuri, 26 decembrie 2012

Victoria Beckham ne sfătuieşte cum să fim stilate la sfârşit de anVictoria Beckham are fără doar şi poate gust şi simţ estetic. Iar când vine vorba despre stil personal, sfaturile venite din partea ei sunt preţioase. Sunteţi pregătite pentru sezonul petrecerilor, pentru vacanţa de iarnă, pentru seara de Crăciun sau pentru noaptea de Revelion? Victoria Beckham vă sfătuieşte cum să faceţi pentru a arăta perfect. De milioane!
1. Alegeţi ţinute simple pentru zi, dar care pot fi uşor transformate în ceva sofisticat, pentru seară
Dacă mergeţi de la birou direct la petrecerea de Crăciun, de exemplu, păstraţi-vă ţinuta business, dar asortaţi la ea un clutch, adăugaţi un guler de blană sau manşete aurii şi, desigur, tocuri. De asta iubesc eu colecţia mea de rochii Victoria, nu sunt complicate, se adaptează oricărei siluete şi pot fi purtate simplu sau sofisticat.
2. Nu subestimaţi niciodată puterea unei poşete
Pentru seară, aceasta trebuie să fie suficient de mică pentru a fi purtată în mână, dar suficient de mare pentru a putea îndesa în ea un ruj şi un telefon. Alegeţi plicurile subţiri cu fermoar sau poşetele hexagonale cu bretele-lanţ, care sunt ceva mai structurate.
3. Purtaţi pantofi eleganţi
Eu nu mă satur niciodată de o pereche chic de pantofi înalţi, cu vârful ascuţit. Fac orice ţinută să arate impecabil şi lungesc piciorul. În plus, pot fi şi foarte confortabili.
4. E de preferat să fiţi mai simplu îmbrăcate decât să fiţi extravaganta serii
Dacă aveţi dubii în privinţa dress code-ului, optaţi pentru ceva casual. E mai simplu să fiţi îmbrăcate cu ceva obişnuit şi să ieşiţi în evidenţă prin atitudine, decât să atrageţi toată seara atenţia asupra voastră din pricina ţinutei excentrice. Eu combin rochiile de seară, în sezonul rece, cu paltoane de inspiraţie militară aruncate peste umeri.
5. Uneori e mai bine să renunţaţi la ţinuta glamour
Pentru evenimente formale, eu port adesea una dintre rochiile din colecţia mea pentru că sunt potrivite. Mă simt confortabil în ele pentru că ştiu că arată bine din orice unghi - un aspect foarte important în cazul evenimentelor ţinute seara. Asortaţi cu tocuri, păr coafat şi machiaj perfect.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates